Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, December 24, 2009

weet Treat' giveaway!



WeeT TreaT's Giveaway



iena still on contest mood lg.. ahakz..bersiar2 kat page org terbace lah pasal contest ni..ape lagi nk join jgak lah. wlupn tarikh dah nak tamat..nak jugak join... jom lah kite cube nasib lagi..
h
ehe.. meh bukak blog ni
http://nasuha-chua.blogspot.com/



*********************************
~ ღ♥.: weet Treat' giveaway!:.♥ღ~

*********************************






Anugerah tuhan...kreatif betul cik nasuha nie
kad2 yg dia decorate sume nye cantek2
dalam banyak2 kad
iena suke yang nie

cantik kan..rase cam nak makan je eskrem tu




JOM lah beramai2 memeriahkn contest nie..hehe sempat ker..last date esok lorr
xpe2..janji sblm 25 disember 10 pm..
cepat2..masih sempat lg



jom tgk siket ape yg ade kat http://nasuha-chua.blogspot.com


Layan..



*********************************************
~ ღ♥Polca Love Dot♥ღ~
*********************************************












*********************************************
~ ღ♥Good Luck♥ღ~
*********************************************













*********************************************
~ ღ♥Cupcake card♥ღ~
*********************************************












*********************************************
~ ღ♥Retro love♥ღ~
*********************************************













*********************************************
~ ღ♥thanks for your love♥ღ~
*********************************************










hah kalau nk tgk lg..
ape kate..

JOM KITA KLIK BLOG
http://nasuha-chua.blogspot.com

*********************************

~ ღ♥.: weet Treat' giveaway!:.♥ღ~


*********************************







WeeT TreaT's Giveaway






Sweet Treat' giveaway!




[POST INI AKAN KEKAL DI ATAS NI SEHINGGA 25 DISEMBER 2009,SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK POST YG BARU. TERIMA KASIH]



Tadaaaaaa!!


inilah giveaway yang dijanjikan!

giveaway ni taklah seberapa sangat,almaklumlah student bajet dihujung tahun macam nilah gayanye ;p tapi ini memang seikhlas hati saya nak memberi kepada salah seorang manusia yang bertuah!





giveaway ini saya buat sempena bakal berlabuhnya tirai 2009 tak lama lagi.

2009 merupakan tahun yang sangat baik bagi saya. walaupun ada masalah tapi yang baik tu lebih banyak dari buruk. allhamdullilah.

terima kasih buat umi,angah,lala,maman,shayang,jiran-jiran saya yang ter'best',semua classmate yang tetap terbaek punya dan semualah yang tak dapat saya ingat di saat ni. =)

terima kasih kOrang! luv uuuu~



oh dan selain tu,

sempena menyambut pOst aku yang ke-100, sempena hits aku yang hampir 3000 (terima kasih teramat sangat kepada sesiapa yang sudi singgah disini,tak tau berapa banyak pulak yang aku sendiri bukak ;p) dan terima kasih kepada 81 orang yang sudi menjadi kawan (follower) saya.

TERIMA KASIH SEMUA!!!!



*********************************************



cara2 nak melayakkan diri untuk menang giveaway nih:

bagi yang ada blog



1. jadi kawan (follower) saya jika anda belum jadi lagi. ;p

2. buat post di blog anda tentang giveaway ni. sertakan gambar hadiah giveaway dan link untuk ke blog saya ni.

3. tinggalkan komen di post ini menyatakan anda dah buat semua diatas (sertakan link anda)



[BONUS: sertakan 1 gambar kad rekaan saya yang anda paling suka dan anda akan dapat 2 penyertaan,ini terpulang jika anda nak,taknak pun tak ape =)]



bagi yang tiada blog:



1. jadi kawan (follower) saya jika anda belum jadi lagi.

2. hantarkan email kepada 3 orang rakan dan di'CC' kepada saya chua1403@yahoo.com

3. tinggalkan komen di post ini menyatakan anda dah buat semua di atas (sertakan nama penuh dan alamat email).



[BONUS : hantar email kepada 3 orang rakan lagi dan di'CC'kan kepada saya,anda akan dapat 2 penyertaan,ini terpulang kepada anda,tak wajib]



huhuhu....senang tak? (harap senang la ye)

giveaway ni akan berlangsung hingga 10.00 pm pada 25 Disember 2009 dan pemenang akan dipilih melalui cabutan nama oleh adik saya maman! ;p cabutan nama akan dilakukan pada 26 Disember 2009.

terima kasih saya ucapkan untuk yang sudi join giveaway tak seberapa nih!



antara hadiah yang ada: 1 set 'Sweet Treat',10 jenis riben (ada yang 1 meter dan 1/2 meter) ,3 sellotape kartun,1 set kertas bintang yang cute,1 set butang pelbagai warna dan 1 bar cadbury chocolate (sebagai penambah manis di mulut ;p)



[saya akan lawat blog anda bagi memasti semua arahan dipatuhi,jika tak komen anda akan didelete dan jika anda rasa komen anda dah didelete sila join sekali lagi. terima kasih =)]


No comments:

Post a Comment

Facebook Comment