DE'ALYA GIVEAWAY



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..



Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah

kehkeh..kene bace abes dlu baru boley g blog tuan penganjur owkay..
slalu klik gambar atas skali kn..
now nk wat kelainan cket..
link tuan penganjur ltak kat bawah skali...
:)
supaya anda2 sume bace entry sy smp abes..
kehkeh..kejam ker?
tak ler kejam pn kan..



Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

~nak wat entry takper,takmau buat pun takperDONE!!
~follow dan add link blog ni kat blog anda (untuk memudahkan anda tahu perkembangan giveaway ni)DONE!!



~tinggalkan komen di entry ni supaya saya tahu siapa yg turut sertaDONE!!
~kalo buat entry kat blog jgn lupa tinggalkan link yerDONE!!

tu saja syarat2 nya..mudah kan...
hadiah???
dalam gambar kat atas..
fabric chiffon 1.5 meter
sama ada kaler orange atau purple
bakal menjadi milik anda


So aper lagi jomlah join..

Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

  1. wahh..siap buat sticky mode lg...thanks...sbenarnya tak buat entry pun tak per... juz follow n add link saja.. kalo dah buat xper la.. saya hargai sgt... terima kasih yer... btw,good luck.. tunggu keputusan hujung bulan ni yer...

    ReplyDelete
  2. hehe
    xper iena suker..hehe
    same2..arap2 bjaye ..
    :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog