Giveaway Feb 2010



This is sticky mood Entry..Please scroll down for latest one!!..

Entry ini akan d sticky mood kan sehingga tarikh tutup penyertaan iaitu pada28 February 2010

Sila klik pada gambar dibawah skali untuk ke blog tuan rumah




Ape yg perlu anda buat utk join giveaway ni

 





1. Sila menjadi follower kepada suzikhai & aisyahscarf.DONE!!




2. Copy & Paste banner di atas.DONE!!



3. Sila sticky mode untuk 2 hari di blog anda.DONE!! akakn d sticky mood kn sehingga tarikh tutup



4. Siapakah referral anda. Contohnya kalau anda tahu dari Ana... Sila beritahu referral : AnaSHA-RIFA!!

SHA-RIFA

5. Sila hantarkan permalink anda di ruangan komen.DONE!!

kalau korang bertuah..korang akan dapat..


1. Tempat pertama : Produk dermalogica conditioning body wash, stress relief treatment oil, body hydrating cream & the ultimate buffing glove worth RM150



2. Tempat kedua : Shawl dari Aisyahscarf worth RM13



3. Tempat ketiga : Felt yang akan dijahitkan nama anda worth RM10.



Giveaway ini akan berakhir pada 28 February 2010.



Pemenang akan dikira berdasarkan undi.


So aper lagi jomlah join..

Jika anda tau dari blog iena..
jgn luper ye tulis


Referral = Iena Eliena - http://ienaeliena.blogspot.com



Sila klik pada gambar untuk ke blog tuan rumah









JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

  1. hye dear, jom tengok shawl/pashmina.tudung cantik & murah, boleh join shop & win contest skali kat http://trendyvoguecollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hye..
    da tgk dah..
    tp u x reply lg..shawls tu available lg ke x

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog