KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST

WaHH..tgk title pun dah gempak kan..
BIGGEST tu...
hehe iena sajer jer nak cube nasib..mana lah tau ade rezeki kan..
almaklumlah blog iena nie penuh dgn entry contest..
haha nak cube jugak contest nie..
owkay kalau nak tau pasal contest nie..
korang bace kat bawah eyy..
pastu..rajin2 kan lah komen yerp..
dont wory iena dah disabled kn word verification..
so senang lah nk komen.. :)

ehhh jap2.. jom layan video nie




aha..
so..
anda blogger2 di malaysia..
jomlah menJOINkan diri

 



PeNeRaNgAn ConTeSt


Contest ini amat menarik dan mencabar. Banyak ilmu yang boleh anda pelajari melalui cabaran-cabaran nanti. Pemenang ditentukan berdasarkan JUMLAH MATA yang dikumpul sepanjang pertandingan berlangsung.

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan mata:



1. Soalan Wajib

Peserta wajib untuk menjawab soalan di kategori ini. Soalan akan dikeluarkan setiap hari pada link www.fcucommunity.net sepanjang contest ini berlangsung.


2. Soalan Bonus

Peserta mempunyai pilihan samada untuk menjawab soalan di kategori ini ataupun tidak.
Peserta yang menjawab soalan di kategori ini akan mendapat mata bonus.


3. Tugasan Bonus



Peserta akan mendapat mata bonus jika membuat tugasan yang diberikan oleh penaja.




 

 



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN



1. Terbuka kepada semua blogger-blogger Malaysia.
im a new malaysian blogger!!

2. Peserta wajib mengikuti setiap step penyertaan yang diterangkan di bawah
DONE !!

3. Peserta dilarang menjatuhkan mana-mana pihak lain.
Owkay..tak buat mcm tu punyer

4. Pihak penganjur mempunyai hak untuk membuat sebarang perubahan contest
OK BosS

5. Penaja bertanggungjawab sepenuhnya terhadap hadiah-hadiah yang ditawarkan.
OWhh Kan BeSt kLu DpT HaDiAh

6. Keputusan adalah muktamad
Okeyy..pAhAm




 

 



CARA MENYERTAI


Cara untuk menyertai amat mudah. Pastikan anda melakukan STEP BY STEP perkara di bawah.
Terdapat 3 SteP yang perlu di lakukan..



JoM kiter TgK ApaKAh sTep Nyer..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*

aHaa..DaH reAdY KeR ??ScRoLL DoWn LaGi EyyYY..
DoNt wOrY SeNaNg JeRk..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*

TaRaaaaa..Ni diA StEp NyEr




STEP 1

Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.
wahhh!! kaN BeSt Klu IenA Dpt Hadaih TajAaN FCUMIRACLE Nie..


STEP 2

Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kiri laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.

PENJURU BAWAH KIRI


PENJURU BAWAH KANAN




STEP 3

Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di sini. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang ini.







 

Ahaaa..

amacam da bace dah..

Menarik kan..

jomlah join..

ehhh dah bace tu komen la cket eyy..

haha

Untuk ke page tuan penganjur korang boleh klik

Kami Blogger Biggest Contest

dkat bawah sblah kiri blog ni

KLIK SINI PUN BOLEH

 

 


JIKA RAJIN..SILA KLICK..








IKLAN

iena nak mintak jasa baik korang

untuk undi iena ley tak

haha muker tak tau malu btul..

hehe ;)

buley la.. buley la erk..

korang ley undi kat blog mrs weiyda


contest number iena 29.SITI FAZLINA

undian anda amat saya harapkan & hargai..

TarIkh Tutup Undian : 25/03/2010


http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-sampai-25032010top-12.html




52 comments:

  1. wahh riang ria ceria entry ni
    good luck !!

    ReplyDelete
  2. amboi...xdak chance org len dah nii.. g.luck!!!

    ReplyDelete
  3. aha..thanks..
    riang ria penuh ceria jer entry ni..
    tp masih ramai lg yg layak utk menang..
    entry org yg lpas2 ni..mesti lg the boomm..
    ehh Mr Syuko pn join jgak kn..
    aha..
    good luck juga yer

    ReplyDelete
  4. waa..kamo punye en3 kretif laa...
    gud lux yaa..
    saya pon join jugak.
    same2 kite berjuang..
    haha

    ReplyDelete
  5. adlynna : thanks yerp
    good luck tuk awk jgak..
    iena klick id awk ..xley bukak profile awk..
    nk komen kat entry awk jgak
    :)

    ReplyDelete
  6. aha dh jumpa pn..
    hehe jmp dkat page tuan penganjur
    aha btl kn ni blog adlynna..
    http://paraparapets.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  7. wow ceria blog ni. aku pun x sekreatif blog ni. terus kan usaha

    ReplyDelete
  8. hood : thanks a lot

    wahh best nyer org http://mudah2u.com dtg terjah blog iena..
    blog yg cacamerba nie
    hehe..

    ReplyDelete
  9. yana : thanks a lot dear..
    ahaaa jom lah join..
    klu dh join bg lah url entry nie..
    boleh iena menambah kan kumen2..
    ehe..
    :)

    ReplyDelete
  10. comeinyer ur entry!! gd luck...tak bg peluang dah org len nak mng nih..hehehe..

    ReplyDelete
  11. sama lar kita join contest ni..meh lar visit sy jugak

    ReplyDelete
  12. nana : thanks a lot dear..
    ehheee x der la ramai lg yg entry menarik..
    ehh u join la..bley i drop kumen
    :)

    ReplyDelete
  13. nizam : owhh okay2..skrg jugak iena terjah
    :)

    ReplyDelete
  14. salam ziarah..
    lalu-lalanG td terjumpa entry ni..
    tolonG k0men jap..
    hehe..
    GudLuck yer!
    chaiyo0kk3!..

    ReplyDelete
  15. http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

    kumen jum..saya join juga...gudluck

    ReplyDelete
  16. azrai : thanks sudi lalu lalang kt sini
    iena suker..eheee..
    thanks yerp..
    ehh u pun join lah..
    rugi tak join tau

    ReplyDelete
  17. N e Y r A : thanks dear sudi terjah entry iena..
    skrg jgak iena g kumen entry u..
    tungguuuu..
    ahaaa

    ReplyDelete
  18. good luck.. komen sini gak.. :)
    http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
    hehe.. thanks.. :)

    ReplyDelete
  19. thanks yerp sudi singgah my entry..
    :)
    good luck 2 u too

    ReplyDelete
  20. aha..
    ceria ker..
    thanks yerp..
    jom lah join

    ReplyDelete
  21. singgah komen
    all da best!

    http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  22. tricksrex : thanks sudi singgah...
    all the best to u too

    ReplyDelete
  23. hye imanmom
    salam kenal jugak..
    thanks sudi singgah..
    jom la join contest nie..
    boley iena menambah kn komen d entry kamu..
    hehe da tgk blog kamu tp xjmp plak entry contest ni..
    klu ade inform yer

    ReplyDelete
  24. aha
    sudah jmp..

    http://impianalamaniman.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

    betulkan ni link nyer
    skrg jugak iena kumen
    :)

    ReplyDelete
  25. wish u gud luck..i pn da join contest ni..huhuhu

    ReplyDelete
  26. hye M!Er4N
    thanks sudi singgah my entry..
    :)
    good luck yer

    ReplyDelete
  27. salam..

    tag 4 u >>>
    http://aslindaa.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

    sila jwp yer..

    jgn lupa komen di sini juga >>>
    http://aslindaa.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

    terima kasih ;)

    ReplyDelete
  28. Adakan anda seorang VVIP saya??
    Jika Ya! -> http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html :)

    ReplyDelete
  29. sara®sites...
    thanks jgak ..
    iena pn dah jawab

    ReplyDelete
  30. Salam.. good luck.. komen sini gak.




    silalah ke blog saya






    http://snowwhite664.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  31. Snowwhite Zone : thanks sudi singgah komen
    owkay nanti iena jawab owkay..
    Snowwhite Zone pun jawab iena nyer gak eyy

    ReplyDelete
  32. hai..trimas mengkomen sy..
    gudluck!

    sesape yg join..
    sile la komen sy juga..=]~

    http://hudadidaje.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  33. CAyunk..aPESAl blog xKUOR SAMpaI Abis..so droP Comment kaT SinI AjorlaH...KAmoooo yaNG DI TAG ITU...WAh baNYAK YER UNDIan utk kaMOO...GUD LUCK BABY..!!

    ReplyDelete
  34. CAyunk..aPESAl blog xKUOR SAMpaI Abis..so droP Comment kaT SinI AjorlaH...KAmoooo yaNG DI TAG ITU...WAh baNYAK YER UNDIan utk kaMOO...GUD LUCK BABY..!!

    ReplyDelete
  35. mrs weiyda tak kuar smp abes eyy..blog nie cacamerba sangat...banyak benda nk loading..hehe sb tu lambat kot..
    xper buley je komen kat maner2..
    hehe undian contest bju kurung tu eyy..tak ler tak la bnyk sgt tp boley la hehe..ape2 pun cik pinky & eny memang cun..saingan yg tersangat hebat..

    ReplyDelete
  36. Salam...

    Anda telah di Tag... Sila jawab kt saya...Thanks...

    http://mwdah.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  37. Gud Luck 4 the c0ntest~
    Jom k0men-meng0men#

    http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  38. mawaddah..
    nanti iena jawab eyy..
    tunggu...
    nGee~~

    ReplyDelete
  39. mabuk : thanks sudi komen..skrg gak iena kumen balik
    hehe

    ReplyDelete
  40. mawaddah : iena dah jawab tag kamu..
    jawab tag iena lak eyy

    ReplyDelete
  41. dah lame dah jwb tag iena...iena xperasan ye...:)

    ReplyDelete
  42. hehehe
    ha ah ler
    ngEee~~~ sorak dalam selimut..
    mayuuuu..
    kehkehkeh..
    tak tgk btul2 td
    haha
    ;)

    ReplyDelete
  43. ANDA DITAG...SILA KE LINK INI

    http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/lac-rebranding-contest.html

    ReplyDelete
  44. thanks mrs weiyda
    nanti iena buat yer
    ;)

    ReplyDelete
  45. iena.....anda ditag lagikkk...

    http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/03/ditag-oleh-miss-pinky-sepuluhsepuluh.html

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve