Bulu Mata Palsu (false eyelashes)

ahaa..
hari sabtu haritu iena keluar lah g cari bulu mata palsu
untuk mekap liz bertunang hari ahad..
actually iena ader jer lg bulu mate palsu tp tinggal yg size tebal giler..
ahaaa hanyer org yg berani je yg brani pakai..
aha..
lgpun yg tebal sgt tak sesuai utk majlis pertunangan..
so iena keluar lah cari bulu mate palsu..
hmmm memandangkan ade 2 customer menanti..
mule2 beli dua jer lah..
sb tempat yg iena order bulu mate palsu tu tak sampai2..
aiyokk lambat pulak service dia kali nie..
so terpakse lah beli sendiri..
iena beli yg brand biase jer..
aha nanti dah pakai kene buang gak kn
so beli je la yg biasa..
bulu mate palsu ni sepasang RM6..
beli lah 2 pasang..
iena amek size 017..
tak tebal sangat..tapi panjang ler..
uhuuu cumel jer..




dah beli tu..
g lah jalan2 kat down town cheras pulak..
ahaa shopping selendang ler kn..
tetibe jumpa pulak bulu mate palsu yg mcm iena slalu beli tu...
ahaaaa iena beli lagi...
harga dia RM 10 jer..
ader 10 pasang kat dalam..
size yg same iena amek..






hurmm rase cam rugi plak beli yg awal tu..
kualiti same jer..
hurmmm..



harga bulu mate palsu ni actually murah jer..
sb iena slalu beli RM 7.90 jer..
hahaha tp kene order la..
kadang2 lambat sampai..
tu yg terpaksa cari kat luar..
kualiti dia same..haha box dia pun same..
bnyk gak ler untung org tu jual RM 10 pun..
tapi hati2 yer ader yang jual berpuluh2 hinggit
padahal harga asal cume RM 7.90 sahaja(ni beli siket2-klu borong tentu lg murah kn..aha..bayangkan eyhh)
ahaaa..just nk kasi info ler kpd anda2 yg nk membeli bulu mate palsu

hehe nie ler pic bulu mate palsu yg beli mlm tadi
same size but different price n quantity




uhu..
sekian entry utk bulu mata palsu ku..
:)

New Update 9 November 2010
PESANAN TUAN TANAH : ramai yg ingat iena jual false eyelashes..if korang nk iena tlg belikan boleh je..RM10 per box kalau org tu tak naik harga lg lh kn..then nti iena blh tlg poskan..
kalau nak just PM dkat secondary facebook accounts iena yerp..sila scroll n tgk kat tepi ni(slidebar)..cari fb iena yg id -> iena wahab
nak add iena kat iena wahab tu pn boley..iena ade upload gambar false eyelashes yg iena tlg belikan utk my blog reader ;)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve