Gam Bulu Mata Palsu(Eyelash Glue)

hehe
dah beli bulu mate palsu kene lah ader gam nyer kan..
ahaaa..iena gune gam bulu mate palsu dari ELIANTO..
ok lah..tahan lama..tak jatuh ler bulu mata palsu ku..
klu korang nk pakai bulu mate palsu..iena saran kan jangan guna gam yg dia bg skali mase beli bulu mate palsu tu
kadang2 ader yg kasi gam skali..
kecik jer bekas gam dia
ahaa klu pakai gam tu memang menempuh malang la
silap2 kene angin ..tertanggal..
so iena cadang kan beli ler gam khas utk bulu mata palsu..
klu gam yg kale putih jernih tu tak berapa nk kuat tau..
da penah cube dah..
cari gam yg kale putih susu..
iena gune gam bulu mata palsu ELIANTO..
harga dia dalam RM 18.90 kot..
lebih kurang la..
ehhh ingt tau gam jgn pakai yg cikai2..yg cap ayam punyer..
aha klu tertanggal bulu mate palsu tu..tak dpt den nak nolong nyer ha..






JIKA RAJIN..SILA KLICK..





2 comments:

  1. gam ni mmg kuat ke? confirm x tanggal ke? ngah cari yang jenis eye cream yang penutup warna pink tu tp xjumpa kat alamanda huhu

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog