YaHoO MeSsEnGeR iNVisiBLe ScaN



YaHoO MeSsEnGeR iNVisiBLe ScaN


ahaaa ader orang suke online Yahoo messenger tapi appear invisible kat kwn2 sumer..
kalau korang ragu2 nak tau member korang ni online ke tidak?
korang boleh cek kat sini owkay..
cume taip jer id yahoo messenger sahabat anda tanpa extention @yahoo.com pastu klik Check

kalau member korang tu online tapi invisible..
result akan kuar macam nie

sebaliknyer jika sahabat anda offline..result akan keluar mcm nie


\

Haaa..da paham kan..
ape lagi..
jom
cek kat sini

masukkan id sahabat anda yer..

 







haaa senang jer kan nak tau member anda offline atau invisible
kalau yg online tu dah terang2 tau dia online..
yg menyorok nie ha tak tau kn..
so kalau agak2 nak kepastian sama ada sahabat anda betul2 offline atau invisible
boleh la cek eyy..
huhu iena nie slalu jer invi..
;)







JIKA RAJIN..SILA KLICK..







0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog