Gift Dari Jualan Amal Pretty Modesty




Salam sumer..
cantek tak shawls yg iena pakai kat atas tu..
cantek kan cantek kan..
iena suke sangat..
thank yer kak Hartini..
minggu lepas iena dapat gift dari prettymodesty.blogspot.com
sempena Giveaway Special Jualan Amal Pretty Modesty
date gift tu sampai 1 April 2010 tp time tu iena cuti..
minggu lepas kat sebok pasal kes shawls@ayucinta senyap tanpa kabar berita tak reply email iena yg iena anta gi tau barang sampai tak cukup tu..
uhuuu sampai luper lak dapat gift..
hehe ni nak tunjuk sket..
ni mase ari jumaat kak nora kasi kat iena..
terus bukak..
waaaa cantekkk







Nie gambar kuar mkn mlm td..melaram shawls yg kak hartini bagi..











 

Kalau korang berminat,boley beli kat http://prettymodesty.blogspot.com/






JIKA RAJIN..SILA KLICK..









0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve