Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, June 23, 2010

Ade orang nak sue saya!!

Salam...
malam nie iena terkejut sangat2 biler bukak my blog..
bace kat shout box iena tuh..
ade org nak sue iena..
giler ahhh..
mule2 bace skali imbas..
dia cakap pasal banner same nk sue iena sb dia ade lesen..
aikkk cam pelik...banner blog iena nie cikai2 jerk..iena yg edit sndri pakai gambo iena pulak..xder pulak gambo lain..

 

 

 

pastu bace la balik..
haha..
ruper2 nyer banner smooch hijab..
ayoyooooooo encik..cik..puan..tuan..datok..ape2 gelaran lg ahhh..
baca lah betul2 blog saya pasal aper!!!!
this is my diary okay..

SMOOCH HIJAB...hurmmmm mule2 pelik lah..
nape dia anta msg nie kat iena..padahal iena xder kaitan dgn smooch hijab..
g ler search kt dr google..type smooch hijab..

 

ayyooyooo...first result kuar blog iena daaa..

Gift From Smooch Hijab Collection

 

Hurmm..patut ler dia anta kumen tu..tapi kan takkan lah tak baca betul betul...baca lah betul2..saya bukan owner blogshop tu..

saya cume wat entry pasal blogshop tu..tetibe plak nak sue sayer..

ayoyooo..ammma apppaaaaaaa...terkozut dennn..

dah lah dia comment tu tak letak link dia from mane..

tapi im not stupid owkay..

ini adalah blogshop yg tetibe nk sue iena pastu silap anta taknak mintak maap pun..

kecikkk atiiii

dh lah tetibe komen mcm tu nk sue iena..apelah kate my friend nanti..

saya tak bersalah owkay..jangan lah terus2 nk marah2 org..

dh tau salah post tu ke..mintak maaf lah balik..sb bile g blog dia tgk shoutbox dia tu dia ade berbalas komen dgn owner smooch hijab.

hurmmm ape da...dh tau dh salah org..come back to my blog n say sorry..

iena dh post kt shoutbox dia tu..tgk lh nti dia balas ape

giler panas hati ku mlm ini....

click utk tgk blogshop yg nak sue sayer

iena : berfikir sejenak...

pemes gak blog sayer eyhhh..hahaha nk pasan ler tuh..dah 2 kali org nak sue..lalallaaaaaaa..saya tak bersalah owkay

 

6 comments:

  1. kak dont worry, dia tak akan saman u...

    why ??? dia computer spammer.. mmg akan serang cbox chat tu..

    cuba tgk grammatical mistake dia??

    bykkan??

    kalau dia sue awk dia bodoh la.. mmg u akan menang case tu dgn duit yg lumayan !!!!

    ReplyDelete
  2. pe da...men attack jer...klu shiha pn cuak...bikin ati panas jer...menggelabah x tentu pasal...bru bka kdai kecik dh kcoh...

    ReplyDelete
  3. malangnya...seb bek tak betol2 sue..! berani krn benar..

    ReplyDelete
  4. huhu tu ler dia nk saman atas dasar aper tah..tetibe jerk nk gelabah attck org tak tentu pasal..nmpk mcm blog dia bru buat..

    ReplyDelete
  5. dia spammer la.. computerize je.. bukan manusia...

    sbb tu i tak letak CBOX

    ReplyDelete
  6. u cute...sbb 2 die jeles..lalala~

    ReplyDelete

Facebook Comment