Seringgit tiga, seringgit tiga - Bazar Ramadhan Padang MPAJ


Smlm housemate iena g bazar ramadhan dkt Padang MPAJ..
Dia citer la dia beli kuih nie..
seringgit tiga..
iena pn ckp..hah murahnyer..
akak beli ktner?
td iena pun g bazar yg same tp cm xpasan jer..
pastu akak tu gelak jer..
ha ah murah singgit tiga..
bukan seringgit dpt 3 kuih tau
satu kuih nie harga dia RM1.30
hahaha apeeeee mahalnyerrrr
agar2 yg x bape nk sedap tu dia jual sepotong RM1.30
mmg la besar cket dr normal price tp cm melampau lak..
haha yg melampau nye bukan nyer ape
melampau strategi jualan tu nk mengkonfiuskn org
dah la ari ujan lebat..
org dgr pakcik tu teriak2 singgit tiga singgit tiga..
nmpk lak agar2 tu cm besar cket
org pn singgah la beli kn..
malas nk pk panjang lg..aripn ujan kn..
skali masa nak bayar baru dia ckp..
dek RM1.30 utk sebijik kuih tau..
adehhhh apekehalll
d buat nyer time tu dh xde duit..
tgl RM1 jer..g beli kuih tu pn sb pakcik tu teriak singgit tiga singgit tiga..
hahaha
lawak2..
ape2 ajelah strategi peniaga2 bazar nie..
nasib x kene kat iena..
kalau kene kt iena mau iena snap picture dia
wat blog entry pasal booth dia..
hehe

 

IKLAN OWNER BLOG

Jom Vote My pic Utk Ayunar Hijab Style Challenge Contest
Klik SIni

 

 



0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve