Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, November 19, 2010

Aksi Ghairah Berdekatan Pavillion & Aksi Remaja Melempang Pengemis



Opss tetibe pulak nk wt entry pasal nie..
kes nie mmg dah ngetop dah kat FB..
hurmm tetibe nk wat pasal nie sb alkisah nye bile iena bukak
video yg oh media upload tu..
terbace lah komen2 yg d beri ade yg hantar link budak2 aksi pelaku tu la..
yg iena klik Momo Lisha..
bile klik tgk mutual friend nyer anak buah iena(mieraa)..
iena PM miera tny Momo Lisha tu kawan dia ke..
dia kenal ker..
dia kater yups..nape..
huhu iena pn tny ler betul ke that gurl ur friend ..momo lisha..
sb ade org anta link fb dia..ckp tu dia
tp sblm nie pun ader yg anta link bdak ppuan lain..
d kata nya salah pulak..
pastu anta lg link budak lain..
huhu tu yg tny..iena ckp klu tu bukan dia g la perbetulkn keadaan..anta komen ke ape ckp momo lisha tu bukan perempuan tu ker..
huhu tp anak buah iena tak reply lg..
dia online kejap je..
time iena reply balik tu dia dh offline dh..
okeh2 nk tgk video tak..






opsss huhuhu video kredit to

http://tubelawak.blogspot.com/
hehe tak buley tunjuk video asal kt sini..ahahaha tak sopan..kalau nk nengok sila kelik sini
okeh meh sini nak jadik penyiasat kejap..
iena tertarik bile muncul video kedua yg dipercayai dari pelaku video yg sama...
video remaja melempang pengemis iena tgk budak2 yg d tag dlm video yg mula2 d upload tu..mutual friend nye adalah anak buah iena..
ahahahhaa budak2 nie kene pantau selalu..
kadang2 dpan mak bapak nampak baik..pijak semut tak mati..
belakang tgk perangai cm hampeh
opss maap jika terasa..
tp mmg betul pon kn ..ahahhaaaaa...
okeh jom siasat..

Video kedua iaitu video remaja melempang pengemis dipercayai di muatnaik/upload oleh


tapi that guy dah pun delete account fb dia..

huhu panjang story nyer nie..
ape2 pun kalau nak tau pasal kes nie
jom terjah
KES 1 [Aksi Ghairah Berdekatan Pavillion]-masih dlm siasatan
KES 2 [Aksi Remaja Melempang Pengemis]

Lolll sungguh kurang adab mereka2 ini...
;)
Awas anda2 sila perhatikan gerak geri adek anda okeh...

♥♥ Info Menarik ♥♥






4 comments:

  1. ish2,,,
    apa nak jadi remaja sekarang !!!

    ReplyDelete
  2. hmm tu lah
    makin kurang sopan skrg nie..
    dah tak malu dh dgn org ramai
    benda2 mcm nie jd kebanggaan dorang pulak..
    record2 pastu sebarkan..
    hurmmm mcm bagus je..ramai yg menyumpah ader la..

    ReplyDelete
  3. hum...itu bukan budaya kte....
    btolkan???

    ReplyDelete

Facebook Comment