Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, December 17, 2010

Nukilan ku

Salam to all readers n facebookers..
ahahaaa iena nie tenggelam timbul mengupdate belog kn..
bnyk masalah yg timbul :(
ari nie nk gak update belog ku yg da bersawang nie..

nk story ape eyyhh
huhu tatau nk story aper tp tangan nie rase gatal jerk nk menaip..
hurmm this week member iena kawen kat batang kali..
so sorry azhar aku xdpt dtg ler..
tgh mententeramkan perasaan ku yg gundah gulana nie
wakakaaaaa
tamo balik kampung skrg..
mesti sedara mare tanye kenapa blh putus tunang
mcm mane bagaimana..
ouhh pasti bnyk soklan yg perlu d jawab..

Buat mase nie tanak pk pasal benda nie
sayer nak mem busy kan diri
dan nak melupakan sume nie..
sob2 sgt sedey tp dah takdir kn..

uhuhu teringat kate2 sesorang "CUBE TENANG"
yess sayer akan cube tenang ;)
wlu pun hakikatnyer hati ni gundah gulana..

Terima kasih kpd sume kengkawan yg selalu bg nasihat,sokongan dan dorongan buat iena
untuk iena menghadapi dugaan nie..
thanks sgt2 sb menghiburkan hati iena :)
hehe terima kasih juga buat My Boss..ahaha nasihat Boss akan saye dgr :)


HUrmm biasa nyer entry iena ade gambar kn..
ahahaha gambar ape yg nk d tunjukkn kn yer..
hihi jum layan pic maskot Upin Ipin yang sangat comel ini
ahahha gambar ni iena dapat dari tuan badan yg pakai maskot tu
ahahaha siapakah org nye biarlah rahsia okay
tp mmg best kwn dgn dia..mcm upin & ipin jege suke wt org ketawa
ahaha suke pot pet pot pet
suke bg nasihat
tapi sayer suker dia pot pet pot pet
"CUBE TENANG"
love the way He talks :)






yeahhhhh..comel kn si upin nie
makes me smiley always :)

























huhu okiess
sekian untuk ari ini..
ahaha xder idea nk tulis ape sebenarnye
tulis ape yg terlintas dihati jerk..
lallala ini lah my cacamerba blog :)

4 comments:

  1. haa tu kan dah hilang sikit gundah gulana bila ada kawan.....ala cute nyer upin & ipin... anak2 akak suka sangat upin & ipin.......

    ReplyDelete
  2. hehe tq kak :)
    iena pun suke upin ipin
    huhu :)
    comel kn..
    haha tak sangka org yg pakai maskot tu iena kenal..wakakka

    ReplyDelete

Facebook Comment