U cantik.. Aii pun cantik..! Give Away..

Salam to all readers..
today iena kene tag lagi oleh rakan blogger..
tag kali nie adelah untuk contest spt yg tertera d tajuk entry d atas..
firstly thanks to
http://beautifulgirl84.blogspot.com/ kerana sudi tag iena
hehe iena nie lately agak ke bz an..so bnyk tugasan tag mengetag kat blog nie pending..
hurmm memandangkn tag kali nie berkaitan mekap..
ahahah n iena pun sgt suke mekap..
so iena akn selesaikan keje sekolah blog arini juger...
okies2.. jom bace yerp..
ehhh nak tempek poster dulu


DaH KaTeR Giveaway mesti ade syarat2 nyer kan..owkeh kengkawan jom tgk apekah syarat2 utk giveaway kali nie

"asalkan anda bukan seorang juruandam professional dah le ye "

hehe iena bukan juruandam proffessional so buley la join kn..hehe iena newbie jerk..if dapat menang contest tuan penganjur boleh la attend kelas mekap tuan penganjur..lgpun iena belum pernah attend mana2 kelas mekap..iena belajar mekap sendiri jerk melalui youtube dan bertanye kpd mak andam2 yg tidak kedekut ilmu ;)

1. Mesti jadi follower Wideliabeauty dan nyatakan id follower anda. (DONE)-ienaeliena

2. Sudah kan ayat ni "Bila Saya Cantik.." tak lebih 50 patah perkataan. Lg pendek lg bagus..(DONE) dan taruk sekeping gambar wajah anda yg paling anda suke tgk dlm entri tu.. kalo org lain tak suka abaikan je bukan masalah anda.. (DONE)

3. Lepas tu taruk banner dan link kan terus kepada entri ini.(DONE)

4. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.(DONE)

5. Tag 1 rakan blogger anda.(DONE)

6. Tinggalkan komen dan link di entri ini.(DONE)



GA ni bermula pada 01/12/2010 hingga 31/12/2010

Okies kengkawan..

gambar yang akan menjadi pertaruhan adalah...

:

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

TaRaaaaaaaaaaaaa
ini adalah gambar yg di pertaruhkan..
ahahahhaa comel tak sayer comel tak sayer....
ouhhh sungguh perasan tuan punyer blog ini
abaikan eyhh..huhuhu













hehe okies next syarat pulak..
lengkapkan slogan



"Bila Saya Cantik saya akan berasa selesa dan yakin untuk menjalankan aktiviti harian saya ."

hehe simple jer kn slogan sayer

:)

Okeh next syarat...

tag seorang rakan blogger..

kiter tgk sapa yg kena...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Nurain Ismail




Okies..

tugasan selesai ;)

 



4 comments:

  1. hahahaa.. tenkiu.. dah check semua ok.. tuan tanah pun cantik je.. manis.. gitu..

    all d best ye ling.. n gud luck!

    thanks for joining..

    ReplyDelete
  2. clazzz gitu ek cik iena...
    iena, aien nk wat pe pas kena tag ni..sorry ar..ain xtau..ihihi

    ReplyDelete
  3. hehe tq ain :)
    hehe pasnie if rajin join ler contest nie
    ;)
    ain kn suker mekap juger :)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve