Thanks Manophotography





Morning Semua
yeahhhhhh mode mengupdate belog :)
Firstly tenkiu kpd manophotography krn tlh membantu meng up kan sayer
ahahah ape bahasa kah itu iena...
okies to kawan2 photog,model, Make Up Artis & Future Customer yg nak add facebook iena eliena
iena mintak maaf bnyk2 sb account tuh already full
iena cume approved yg rase2 blh d approved la tp tu pun kene delete org yg tak aktif dlm list :)


huhu now friend dh nk penuh (4987)
fb nye limit 5000 sajer:(
but now i got 675 PENDING FRIEND REQUEST
so sorry korang yg add iena nie tp x approved2 yer
bukan sombong tapi friend list penuh
harap anda dpt add account kedua iena:)





So if u guyz nak add iena sila add account ke dua iena yer --> Iena Wahab

ღ♥FB Second Acc♥ღ

Iena Wahab

Create Your Badge




ღ♥FB Main Acc♥ღ



 
Iena Eliena

Create Your Badge



but kalau nk cepat approved kene PM la sb iena tak suka suki approved org
iena akn cek muttual friend dlu n cek bape friend dia ade
sb currently bekas tunang iena tgh membuat percubaan membuat fake profile n add iena utk tau ape aktiviti iena kt fb
so agak berhati2 siket lah nk meng approved friend request tu
:)

ehh jap2 nk tunjuk pic manophotography family dulu
huhu
jum cuci mater yer




























haa da cuci mate kn
jum2 kerja :)


okiess
Selamat Bekerja Semua :)


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve