Cik iena dah redeem KFC online voucher !!




Assalammualaikum & good morning (^_~)
smlm cik iena ade wt post pasal kfc voucher kn..
hehe mlm td cik iena dh redeem okeyhh..
nyummy Alhamdulillah kenyang ...
masih ade juge yg ingat voucher tu tipu..
tak sampai hati plak nk tipu kn..
yg pasti cik iena dh redeem voucher tu dan voucher tu mmg valid/sah digunakan






 
Ops Possing dgn voucher yg d print dlu sblm redeem..
heheh print hitam putih suda(^_~)



 huhu nie la muke tuan blog tanpa make up..
nk cepat ..xsempat mekap takot kepci tutup
(^_~)

spt bese cik iena jd mem besar
encik bf yg kene g beratur nk beli
hahah


ade 4 org beratur dpn dia

 haha encik bf da bosan la tu..
main hp..
lame giler beratur..
row lain cepat je servis nye..
malang sket beratur row situ


ha tgk cik abg n cik kak blkg tu pn da kebosanan beratur..
sangat lame cik iena tunggu...

awek yg dok sebelah cik iena nie
dah setel mkn dah

mase cik iena duduk kt tempat tu dia bru beli mkanan n bru nk mkan

bile encik bf da smp..
awek2 tu dh pun siap mkn..
dan balikkk..

okies mkanan da smp
jomm makan





 yg ni sepatut nye burger
tp burger habis ..di ganti dgn twister



Opss encik BF agak bengang beratur hampir 40 minit kat kaunter kfc..
dia pun isi la borang aduan..



encik BF sempat sound cashier tu sb lambat sgt buat keje..
cashier lain cepat je buat kerja..
cashier sebelah dh lebih 8 org
dia 4 pon xlepas lagi..
padahal td dpn encik bf ade 4 org je
menunggu 40 minit utk smp giliran..

dak cashier tu borak2 je keje dia
org sebelah borak tp keje jalan
dia tak..
borak tp keje stop stop
bercakap je pandang kwn sebelah
buat keje pn sebelah tgn je
bile kene sound bru laju buat keje
org belakang pon sama mengeluh & komplain servis lambat


 haa
kan dah tak pasal2 nama naik..
encik bf g jmp manager & tanya nama staff tu
baru terkejut beruk staff tu
sblm nie mase kene sound tu buat muke seposen je
takde nk mintak maaf ke ape..
kan dh submit borang aduan atas name kamu
huhu
den tak tau
encik bf nie mmg cmnie



tekun nye isi borang aduan
hahaa


yuk mkn


(^_~)


mood : gegedik bergambar(^_~)


tak abesss
tapau laaaaa


Wokiessss
sape yg nk print voucher blh bace previous entry cik iena
atau pun
haaa senang cik iena copy je yerrr



Saper suke makan KFC jom print voucher nie dan redeem dkt KFC berhampiran anda..

"KFC Online Coupon Meal" 
untuk dua org mkn Hanya RM19.90

  • 3 Pieces chicken
  • 1 Colonel Burger
  • 2 Whipped Potato (Regular)
  • 1 Coleslaw (Regular)
  • 2 Iced Lemon Tea (Regular)
VALID UNTIL 30JUNE 2012
Terms and Conditions
  1. Please present coupon upon ordering
  2. Valid at all KFC restaurants in Peninsular Malaysia, excluding KFC Genting Highlands, KFC Genting First World, KFC KLIA, KFC LCCT, KFC Cameron, KFC Senai Airpost & Langkawi
  3. Not exchangeable for cash
  4. Not valid with other promotions and discount offers. Not valid for catering order of 50 packs and above
  5. Price subject to 6% Government Tax
  6. Color or black & white printout coupon is acceptable


cik iena pun bru je print voucher nie
ehem2 malam nie  kalau xde ape2 hal..nk g KFC la
opss entry yg nie la
dh pergi pownnnn
(^_~)

SHARING IS CARING









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)


47 comments:

  1. minta 2 ekk baucer KFC nih...

    saya dah folo iena balik...thanx sbb sudi jengah blog saya...

    ReplyDelete
  2. iena, kalau nak bawa blik boleh x..?

    ReplyDelete
  3. okies sakilla:)
    cik nur: boleh je..mkn situ blh take away pn blh:)

    ReplyDelete
  4. waah ..cedap nye twister . tiba2 lak perot ni berbunyi2 . ala . nk jugak voucer . hehehe . ain follow

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. la, d semenanjung jak rupanya.. T_T eksaited suda td.. sabah ndak dapat la tu kan? sedih.. :'(

    ReplyDelete
  7. salam...wau nice..
    hehe..done follow awak...

    ReplyDelete
  8. saya nak promote gak kupon kfc percuma kat blog saya boleh tak?? Nanti nak buat link back ke sini.. Macam mana boleh dapat kupon ni eik...

    ReplyDelete
  9. doneload dah kupon tu... esok nk g kepsi...

    ReplyDelete
  10. ain vanilla : tq :)
    Cik Purple Pinkypuff : ha ah tuk semenanjung je:)
    kina : promote lh
    tau dr TM reward website
    TM customer:)
    Aqmil Lambung: hihi mkn kenyang:)

    ReplyDelete
  11. nyum2!! baru jewp makan kfc semalam, hehee :P
    lyana dah follow balik sis - 545..
    thanx ya follow lyana :D

    ReplyDelete
  12. lovely cik iena . . :)

    lulu da follow blog cik iena :)

    cik iena jgn lupa follow blog lulu taw :D

    muahmuah

    ReplyDelete
  13. Sungguh sejuk hati bila melihat kaum hawa bertudung tetapi sungguh panas hati ini bila melihat sanggul yang terbentuk disebalik tudung tersebut .

    “ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang
    sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis & ketat). DI ATAS KEPALA mereka pula (WANITA) terdapat BONGGOLAN (SANGGUL) SEPERTI BONGGOL UNTA YANG LEMAH GEMALAI. Oleh itu LAKNATLAH MEREKA SEMUA. Sesungguhnya MEREKA ADALAH WANITA2 YANG TERLAKNAT” - hadith riwayat Ahmad, jil.2, ms. 223.

    ReplyDelete
  14. salam, berKfc la plak...pcl nk ajak famili mkn..print bnyk2 bole ke?

    ReplyDelete
  15. Yvone :thanks yer
    cik iena tgk blog kamu..
    xnmpk pic kamu pun..
    or pic tidak bertudung nampak aurat tu adalah kamu(^_~)

    PCL:klu print bnyk2 sekali serbu tu ak sure blh ke x..
    try lah:)

    ReplyDelete
  16. uihhh KFC...baru jerh mkn tadi hehee... :)

    ReplyDelete
  17. nyummy
    sedapnye shida bru pas mkn kepci(^_~)

    ReplyDelete
  18. Your face without makeup is more natural then full of makeup. pakai makeup tebal2 quite rimas la, lagipun susah nak berwudhu'

    ReplyDelete
  19. haritu mam kfc tp mcm tak sedap pulak kfc sini. wajah u nmpk lain tanpa solekan. bersih. =)

    p/s: salam perkenalan. ukhwahfillah. =)

    ReplyDelete
  20. HuNNy: tq :)
    cik iena dh bese bermekap sb cik iena freelance model..klu g event mmg kene mekap siket(^_~)
    btw kalau pakai mekap..if basuh gune sabun pencuci muke mmg kadang2 susah nk hilang..cuci dgn make up remover yunk..senang je hilang..

    Khumaera Ismail aka Mariam Ismail : thanks :)
    kfc ni kalau mkn selalu ,rase muak..sekali sekale makn blh lh :)
    salam perkenalan dr cik iena juger(^_~)

    ReplyDelete
  21. adik akak pun semalam belanja kitorang makan KFC dgn voucher tu gak..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. THE LEKAT LEKIT STORY: wah bestnye adek blanje:)

    mama maman aka yana : thanks:)
    beli dkt butik mama(^_~)

    ReplyDelete
  24. waahh,,,mcm best jer..nk print jugk laa.. :) blogwalking..

    ReplyDelete
  25. sedapnya ! membuat saya terliur sangat ! dah follow blog awak yang cantik ni ,
    ok2x sekarang juga saya print voucher nii,,heheh ,,thanks for sharing

    ReplyDelete
  26. lamanya akak x makan KFC...tetiba teringin..aduhaiiiii

    ReplyDelete
  27. thanks follow blog bughuk iteww :P . anyway, sweet sangat iena make up. kite pun suka mekap mekap :))

    ReplyDelete
  28. thanks iena follow blog bughuk itew :P. anyway sweet iena mekap . kite pun suka mitap-mitap jugek :))

    ReplyDelete
  29. tak pernah terjah kfc lagi tahun ni..tak lalu..hahahha.btw follow kat sini..

    ReplyDelete
  30. @Muhammad Zakirin Aziz : hehehe untung2..print laa..blh gune

    @Mastura Zakaria: jom terjah kfc..bwk voucher nie:)

    ReplyDelete
  31. KIta dah makan.. g ramai2 nagna budak office.. takut gak memula tu.. takut x leh pakai.. sekali pergi boleh pakai.. ;)

    ReplyDelete
  32. hehehe
    cik iena xpnh g ramai2 lg..
    haa menarik nie..ley la ajak kwn2 g kepci:)

    ReplyDelete
  33. wah... dah lama xmam2 KFC nie.. hikhikhik.. pape pun salam kenal dr sy..:)

    ReplyDelete

Facebook Comment

Related Posts :

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve