Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, April 15, 2012

Sekatan Jalanraya Buat Pelumba Haram berhampiran KTM Serdang (15 APRIL 2012 - 1.30 AM)


Deretan kereta polis memenuhi jalan di kedua2 arah jalan berhampiran KTM Serdang.
Sekatan jalanraya ini adalah untuk menahan pelumba2 haram yg sedang beraksi..
difahamkan jalan2 lain yg berkaitan juga disekat supaya mereka tidak dapat melepasi sekatan2 tersebut..


Disaat nak melelapkan mata utk tidur
ade org call..
ops encik bf daa..
dia call bg tahu ade road block besar2 an kat KTM serdang..
kebetulan dia kua g jmp mber dia kat kdai mamak area situ..
hah skrg dia tgh dok menyebok laa tu

dia ckp rugi xbwk kamera
klu x blh record 
pelumba kereta haram kene tahan..
ade yg cube lari tapi bnyk jalan di sekat..

Malam ni kan melam minggu
lumba haram la ape lg
hahahahah

hopes xde la berlaku kecelakaan
klu tgk movie..pelumba haram ni nk melepaskan diri dia redah je..
kang tak pasal2 org awam dia langgor ke kan..

hurmm x jadi cik iena nk tidur
excited en bf tu citer kat cik iena

hah dok menempek kt sane lh dia skrg nie
ape2 laaa

janji en bf jgn join lumba haram skali da la
hahahah

SELAMAT MLM SEMUA
(^_~)

ehh gambar tu gambar dr google je..








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment