Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, December 12, 2013

Sambal Tempe nak makan dengan lauk apa yang sesuai yer ?


 
Teringin nak makan sambal tempe. So today cik iena masaka sambal tempe dengan masak lemak telur with taugeh,broccoli & carrot. haa tapi sambal tempe ni laen siket. Cik iena da modify sebab tempe de mcm da tak berapa nak fresh.
So nk bg hilang rasa tak fresh nyer tuh cik iena buat la sambal tempe ikan bilis berempah.. Hamboii nama bukan main panjang kan (^_~) 
sama je mcm sambal tempe biasa 
cuma nye cik iena letak daun kari & rempah kari sikit (^_~)
 
 
 
 sedap hokeyhh haha puji diri sendiri je la 
nk tunggu officemate puji ntah bile tah haha 
 then cik iena tak tau la tempe nk masak dengan ape 
kombinasi yang sesuai kalau ikut cik iena makan sambal tempe je pon da ok
 tapi ni kan masak tuk enchik officemate sekali 
so macam kesian plak kalau nak masak sambal tempe jer 
 
 
 
cik iena hentam je la buat masak lemak telur with taugeh broccoli & carrot.. Alkisah nye nk letak telur n taugeh je tapi lepas beli lauk..balik rumah tengok ade broccoli n carrot.. cam membazir je kalau tak masak kan.. haha letak la sekali biar warna warni siket masak lemak tuh baru ceria macam org yg masak haha (^_~)
 okeyhh sudah
 sudah
 sudah tiba masa nak pergi kejer
 daaaaaaaaaaaaaaa 
 
Selamat bekerja
(^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA