My first kad raya 2014 from maixara supplier



Yeahh  my first kad raya for 2014.
hihi zaman skrg ramai dah melupakan kad raya termasuk la cik iena ni ha.

kalau time dulu2 macam2 kad raya kita hantar..
message paling cik iena tak blh lupa dlm kad raya

"Pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap balas "

then ade yang letak duit raya dalam sampul..
tampal2 duit seposen banyak2
haha mcm2 la

nowdays benda tu semakin dilupakan T_____T
org lebih prefer bg ucapan raya melalui sms, facebook, twitter, instagram, wassap , wechat, line n laman2 sosial yang laen

tapi masih ada lagi segelintir yg mengamalkan memberi ucapan raya menggunakan kad raya
terutama golongan peniaga
(^_~)




ThAnks kak Jie
Selamat hari raya utk akak jugak
semoga perniagaan di berkati Allah,smg perniagaan akak bertambah maju dan terus maju yeay
(^_~)

Haaaa
Meh tunjuk siket iena beli ape..


Nie ha iena beli maixara
Biasanya iena beli online kat tmpt laen and kadang2 kat kedai

tp mwe yg baru ni kat kdai iena tak jmp lg
beli la online


kebetulan ternampak kak ainna pengasas maixara like2 status kak jie
mcm2 promotion
menarik plak rasanya

sama je beli kat kak ainna ke kat supplier kak ainna ke
iena try la beli

beli maixara white essential nie
RM 140 free postage
plus ade lg free item
menarik gilee

jom tgk
ape free gift yg cik iena dapat


eyh sblm tu kasi tunjuk rupa.mwe yg baru ni
iena suke yg ni sb dia bolwh kemam..trus mkn cmtu je
takyah bancuh air




nyummyy sedap nye


ok moh cik iena tunjuk ape cik iena dapat free gift



Yeayy MQB

Harga dia RM 89



menarikk kan


lepas tu ade lagiiiiii




dpt dua keping
shisheido mask

bukannn itu aje


dapatttttt










collagen crystal facial mask

wahhh menarik kan kan kan

bukan tu jeerr
taraaaa
ade lg

yg nie mcm tau2 je iena suka bergambar


taraaaa



frame gambar yeayyy


ape lg cik teros cari gmbr yg ade nak letak


moh selongkar album nie


hihi 

ok da siap





hihi letak gambar kat korea

rindu koreaaaaa
ahaha ada masa nty nk update pasai korea naa

hurmm menarik sgt kt RM140 mcm2 dpt plus free postage lg

kalau korang berminat blh la beli dgn kak jie

iena mmg pengguna maixara
tp.x penah wat review lg pasal maixara
ada masa nty iena buat

apa yg iena blh ckp 
maixara mmg the best


nie link fb kak jie



wokiesss nk g kojer daaaa

thanks kak jie
(^_~)










Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve