Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, August 5, 2014

Ceritera 8 Syawal 1435 : my first duit raya from maixara supplier (kak jie)


Wah tak sangka dah tua2 nie dapat duit raya.
Yeayy cik iena beli maixara and dapat banyak gift plus duit raya gituh
nahh tgk pic bwh nie..
this is for RM 130 + free postage
 

Actually cik iena beli 3 jar tapi 2 jar lagi post ke tmpt laen.

Haaa maklong n acu cik iena pun nak cantik2 mcm cik iena okeyh

Err cantek ke cik iena nie
Hehe perasan je kan kan

tapi nie la yang maklong cik iena cakap

Dia kata cik iena makin cantik
Kulit gegebus gituh
hehe

sepanjang beraya soalan yg cik iena dapat

Bila nak kawen?

Bila Lansung ?

Bila lagi ?

Takkan nak jadi anak dara tua kot ?


Errrr
semua soalan berkaitan kawen kawen kawen


Tibe2 maklong tanya
iena pakai apa
kulit iena makin cantek, licin, flawless gituh


err kembang dah

haaa kalau cik iena da mula cite pepaham je la

so maklong n acu pn nk try
nak cantek mcm anak buah nye ni kate nye


okiesss jomm selongkar apa yg cik iena dpt selain maixara white essential



Hehe tunjuk dlu pic mwe

ok mai selongkar


Dpt face mask



Face mask lg..
3 keping lg okeyhh


dapat tupperware comel nie
hehe nie utk isi gift yg d beri (^_~)



dapat botal air lagi tau
haaa kalau makan supplement maixara nie
kita kene lah banyak minum air
opsss minum air masak tau
bukan air manis2

kita kene minum air masak banyak2 bagi mempercepatkan lagi hasil nye yeayy
hehe selain air masak.
ape yg cik iena amalkan
jangan ambil kafein or kicap

kalau nak pun sekali sekala boleh tapi kene jarakkan waktu pengambilannya dgn maixara sekurang2nya 4 jam
Nak lagi elok,
banyakkan makan buah2 an

mmg kesan dia lebih cepat dr biasa
Tapi jangan la seminggu je buat cmtu

kalau boleh amalkan hari2
terutama yg baru mencuba dan nak kesan yg cepat
(^_~)


eyhh bebel pulak

ok jom tgk ape lg gift yg cik iena dapat




hihi dpt poster lg tau
bukan kecik
beso okeyhh




Taraaaaaaaaaaa
nie duit raye titew 
(^_~)


Dah Tua2 nie first time dpt duit raya
thanks kak jie

Semoga Perniagaan akak bertambah maju dan terus berkembang maju dan maju dan maju
yeayy Malaysia boleh, kak jie boleh
(^_~)


okk
sambung selongkar




cik iena dapat NURRASYA COLLAGEN SOAP
haa tak penah try lg nie
blh la try


Harga dia RM70
ini dapat free tau tau
eyhh kasi tunjuk isi dalam



beli MWE 1 jar je dgn harga RM130 free postage
harga asal MWE RM140
berbaloi2 kan
bukan ini je gift dia
ade lagiii



Dapat voucher diskaun lg
and free sample utk sabun tadi
cik iena blh la try yg free sample nie dlu kan




ok ini lah guna nya bekas tadi
simpan sabun nie ha
yg nie yg free sample tu
guna yg nie dlu la
(^_~)

Menarikkan
Banyak freegift hanya dengan membeli 1 jar Maixara White Essential MWE
dengan harga RM130 Plus Free postage

Officemate cik iena pn da terpengaruh.

Yang paling best cik iena baru je order satu lg tuk roomate
cik iena bru pindah umah.

menyewa dengan member
bru je dua bulan duduk dgn roomate
tp roomate ni sebelum nie 4 thn yg lepas kami penah duduk same
lepastu masing2 bawa haluan and now duduk sama balik
so dia tau la perubahan cik iena kan kan

lain org laen kesan dia kan klu mkn mwe nie
kalau tuk cik iena badan lagi putih dari muka tau

ha tu la roomate berkenan tu
hari2 dok menatap badan i yg putih gebus ni hahahah
lalalallalalalalaaaaaaa

badan jela
muke ni degil siket nk putih
tp tak pe kulit licin pon okey


haa meh belanje pic selfie sblm g keje

hehe cik iena pergi kerja mmg comot
tanpa secalit mekap
duduk office je tak jmp client pn
programmer takley cun2 g keje haha
hari2 menatap muke2 budak office hehe
lagipun budak office jarang tgk cik iena mekap
setakat tgk pic kat fb je

masa annual dinner mekap siket je
mate tak berkedip2
huh kalau mekap photoshoot tatau la cmne kan
pastu kene bahan





opss no 360
panas dr kamera henset je 
(^_~)
hahaha tgk nampak parut nakal saye
masa bulan puasa aritu dahi melecur
T_____T
skrg dlm proses nk hilangkan parut
makan maixara banyak2
(^_~)
if tunjuk pic melecur tu kang tak makan korang tgk
haha mmg teruk lah
Alhamdulillah dgn makan maixara cepat la kering melecur tu
and parut pun semakin pudar


Peaceeee
cik iena nk sambung keroje

Selamat Bekerja Cik Programmer
Selamat bekerja korang2
(^_~)

eyhhh
jangan lupe sape yg tak try maixara lagi mehhh try
contact kak jie

Jie Excellent Noormazida





4 comments:

Facebook Comment