Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, September 23, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 23 : PEKERJAAN YANG ANDA INGIN SELAIN KERJA ANDA SEKARANG


 
Assalammualaikum, selamat bekerja cik iena
Saat dan ketika ini masih di office, bekerja selepas seminggu bercuti sakan
(^_~)
Task untuk hari ke 23
PEKERJAAN YANG ANDA INGIN SELAIN KERJA ANDA SEKARANG
Actually PROGRAMMER bukan lah cita cita cik iena masa sekolah dulu.
Masa zaman persekolahan dulu cik iena nak jadi fashion designer.
Siap ambil subjek tambahan lagi, pendidikan seni..
semata mata nak mengejar cita2
Tetapi apakan daya ayah tidak merestui
Terpaksa lah sambung belajar ikut jurusan yang ayah pilih yang ayah carikan.
Walaupun dah dapat tawaran untuk belajar fashion design
T______T
Pssttttt : comel kan fashion designer cik iena atas tu..masa ni ade fashion show dekat sungai wang KL.





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment