Day 3 at Pulau Pinang:The Penang Butterfly Farm, Jalan Teluk Bahang, Pulau Pinang



 
 
Hari Ketiga di Pulau pinang (jumaat-19/09/2014)
Mengikut perancangan,
Destinasi pertama hari ke tiga adalah kek lok si atau pun lebih dikenali dengan pagoda.
  Member cik iena nak cari tempat shopping dekat kek lok si tetapi malangnya kami tak jumpa..
maka nya plan berubah kepada taman rama rama..
Tiket untuk dewasa RM 18
 
 

tiket utk 2 dewasa 2 kanak2 RM46

 
 
okies 
jom tengok gambar
 
 
 
 















































Wokies
sila jangan muntah darah bile cik iena dah mula keluarkan monopod
selfie, wefie je lah kerja nye















6





































































Selesai bersiar siar di taman ram rama,

Kami singgah solat then cari kedai makan,
lapar wooo

Hajat asal Nak cari char kuey teow dekat tanjung bungah
yang dalam program supper @ tv9 by kaka tu

Tapi Malangnya tak jumpa
Jumpa kedai makan melayu ni
Nasi berlauk
ok lah kan









 kedai ni terletak dekat atas bukit, seberang jalan dekat masjid tanjung bungah.
Lupa pulak apa nama masjid tu.
masjid tu tepi pantai je
kalau tak silap masjid terapung orang panggil

Makanan kat sini semua nya sedap2
terutama SAYUR
haa pencita sayur amek gambo sayur je la









nyum2
menarikkan sayur dia haha







Selesai makan.
cik iena pun balik ke apartment.
Berehat.
Konon nya malam nak ke night market.
Tapi......

Tuggu next entry
(^_~)
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog