Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, September 27, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 27 : MOOD ANDA HARI INI


Assalamualaikum..
tajuk cabaran 30 hari hari ni macam memahami je cik iena yang tengah bersedih 
dan memerlukan tempat nak meluahkan apa yang terbuku di hati.


Mood hari ini sangat sedih tapi nak buat macam mana
kita hanya mampu merancang tapi Allah penentu segalanya

Sabar cik iena, sesungguhnya Allah takkan menguji di luar kemampuan hambanya.

Nanges jugak cik iena hari ni
tak pelah nangis tu satu terapi jugak kan

moga esok memberi sinar kebahagiaan buat cik iena..

Nak story lebih2 it to personal
haha 
tp awak awak walaupun saya cakap 
"saya ok je"
 tp hati saya tak ok pon..
saya cuma nak awak happy dgn kwn2 awak dan saya taknak awak rasa saya menyemak And menyusahkan awak 




tapi jauh d sudut hati saya berharap awak faham..
nampak nye macam tak je
hurmmm

saya pon tak faham kenapa saya boleh bersabar menanti awak
haishh ketuk kepala laju2 kat dinding karang
T___T

Ok nak sambung terapi menangis
nangis lah puas2 cik iena








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment