Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, September 29, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 28 : 5 PERKARA BERMULA DENGAN ANDAINYA

"Andainya hatiku bersuara
Pastinya ia akan berkata
Cukuplah sayang aku tidak berdaya
Mengharungi segala sengsara
 
Berapa kali harus aku terluka
Barulah kan ku sedar
Cintaku tidak layak untuk dirinya
Mengapa masih aku setia disisnya
Tidak ku mengerti ,tidak ku fahami"
 
 
ehhhh ini lirik lagu..
tajuk cabaran 30 hari hari ke 28 
 
5 PERKARA BERMULA DENGAN ANDAINYA
 
hampir terlupa hari ni ,
dah  pukul 12 mlm dah..
fikiran serabut hari ni
keluar cari ketenangan
T___T
 
  
::YANG PERTAMA::
 
Andainya dapat di putarkan masa , cik iena tak nak bertunang dengan enchek bekas tunang.
taknak kenal dia..Dia punca nama cik iena blacklist sebab dia menggunakan kad kredit cik iena dan menggunakan nama cik iena untuk buat personal loan.
 
 
::YANG KEDUA::
 
Andainya cik iena ade rezeki lebih, cik iena nak bawak mak and abah menunaikan haji .
 
 
::YANG KETIGA::
 
Andainya ada rezeki cik iena nak bukak butik sendiri dengan rekaan baju sendiri.
hehe dulu bercita2 nak jadi fashion designer
tapi ter jadi programmer pulak
(^_~)
  
::YANG KEEMPAT::
 
Andainya cik iena dapat memiliki hati seorang insan yang cik iena suka ,
cik iena akan bahagia kan dia dan takkan sakiti dia.
 
Opss susah betul nak ambil hati dia, 
  tak tau lah dia suka perempuan macam mana hehe.. 
kita ni biasa2 je..serba serbi kurang
 T___T 
 
 
::YANG KELIMA::
 
Andainya cik iena berkahwin,
Cik iena nak anak lima 
Lalalalalaaaaaaa
 
 
Task hari ke 28 ni macam mencabar sikit.
Cik iena tak tau nak tulis apa sebenarnya..
haha
ini lah jadi nya tulis time ngantuk
time nak tidur
ini pun taip kat handphone je
sambil baring2 nak tidur
nite alll
ehhh
layan lagu ni kejap
lirik dia buat cik iena nangis..
sesuai sangat dengan kisah cik iena
T____T
 
 
 

Lirik Andai Hatiku Bersuara - Chomel

Oh Tuhan, berikanlah aku
Kekuatan menempuhi dugaanMu
Aku percaya ada hikmahnya
Di setiap dugaan yang ku terima
Andainya hatiku bersuara
Pastinya ia akan berkata
Cukuplah sayang aku tidak berdaya
Mengharungi segala sengsara

Berapa kali harus aku terluka
Barulah kan ku sedar
Cintaku tidak layak untuk dirinya
Mengapa masih aku setia disisnya
Tidak ku mengerti ,tidak ku fahami
Seperti insan biasa aku ingin bahagia
Menyintai dan dicintai tiada duanya
Andai terlampau permintaanku ini
Maafkanlah kasih
Seperti insan biasa aku ingin bahagia
Menyintai dan dicintai tiada duanya
Andai terlampau permintaanku ini
Maafkanlah kasih
Oh Tuhan, berikanlah aku
Kekuatan menempuhi dugaanMu
Aku percaya ada hikmahnya
Di setiap dugaan yang ku terima

 






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment