Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, September 30, 2014

CABARAN 30 HARI | DAY 30 : PERKARA MENARIK YANG ANDA BERBANGGA TAHUN INI


#cabaran30hari  #kelabbloggerbenashaari 
Hari ke 30
 
PERKARA MENARIK YANG ANDA BERBANGGA TAHUN INI. 


BEST CATWALK 2014 OF MUSLIMAH FASHION SHOW COMPETITION BY MIDA'R 
pada 4 Januari 2014




Menarik ke?
Untuk cik iena yang dah lama tak mengaktifkan diri dalam bidang ni kira menarik lah 
dan bangga jugak lah. lalallalaaaa.
Cik iena stop selama dua tahun sebab enchik bekas tunang tak suka cik iena jadi model
T_____T

roomate yg sentiasa memberi support


Sebelum ni cik iena tak pernah masuk competition pun
selalu catwalk untuk event je.
tapi entah macam mana nak join pulak
Alhamdulillah walaupun tak menang tempat pertama , kedua or ketiga
cik iena dapat menang kategori Best Catwalk

Bersama event organizer, kak mida

 
Okies setakat ini je yer
bz gile kat office nie
 
Selamat bekerja cik programmer
(^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA