Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Sunday, November 30, 2014

IF WE BURN,YOU BURN WITH US - THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY - PART 1




Cerita jumaat malam sabtu yang lepas.Dah lama cik iena tak tengok wayang.Ini aktiviti office.
"Ionnex Movie Day Out". Ehh tapi cik iena kerja dekat Globaltium. Kenapa cik iena sesat. Cik iena and Enchik Ahmad Farhan Hamsani Wakil dari Globaltium Sdn Bhd, Kami ni anak syarikat kepada Ionnex. Lebih kurang macam tu lah. Ionnex ni kira HQ. Tengok Movie free siapa taknak kan (^_~)

Ramai budak office cik iena taknak pergi sebab dorang kata tak best cerita ni. Cik iena ni semua cerita cik iena layan . Cik iena okay2 saje tapi tolong jangan bawak tengok cerita SERAM haha.
Memang nahas siapa duduk sebelah . Free2 je kene peluk nanti haha

Lepas tengok cerita ni. Cik iena rasa okay je. Enjoy. Walaupun cik iena banyak tak kenal staff2 Ionnex tapi ok la , cik iena boleh bawak diri. Dari company cik iena dua orang je pergi. Nasib baik si paan ni tak tidur, selalu tengok movie dengan officemate dia suka tidur haha..

Owkay taknak cerita banyak, ade hal nak keluar hari ni. Jom tengok gambar yang sempat diambil.
Nak ambil gambar ramai2 cik iena tak biasa dengan staff Ionnex. Cik eina bergambar dengan yang kenal je la (^_~)


yeayy two from Ionnex, two from globaltium

Ionnex Staff

Ionnex Staff

popcorn ini saya yang punyaaaa


cik iena,ratu selfie haha opss kite tak mekap g keje

dua tiket sesat utk staff globaltium

cik iena with abg wesley (Ionnex staff)

yeayy two from Ionnex, two from globaltium

Nota Belog : Lepas ni nak tunggu THE HUNGER GAMES : MOCKINGJAY - PART 2 dan seterys2 nya pulak (^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA