MUNGKINKAH HATIMU MILIKKU


Di sisimu aku terdiam seribu bahasa,Di hatiku bergetar sejuta rasa.
Namun sukar untuk aku meluahkan Ku cinta padamu.Nafasku terhenti bila melihat dirimu.
Terasa batas degupan jantungku.Mungkinkah hatimu milikku jua, Ku sayang padamu.
Kan kuabadikan dikau Suatu kenangan yang manis Yang tak mungkin aku lupa Untuk selamanya.

Opss ini lirik lagu je. Cik iena suka lagu ni. Lama tak dengar . Cik iena dengar ulang2 pun takpe.
Lirik dia very meaningfull for me huhu
Memang sukar kan nak luahkan ape yang kita rasa . Lagi2 kita ni Perempuan .
Hanya mampu berdoa .











Lirik Lagu Hatimu Milikku -Nera AF9

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengerti
Akan diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

[*]
Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

[**]
Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa batas degupan jantungku
Mungkinkah hatimu milikku jua
Ku sayang padamu

Kan kuabadikan dikau
Suatu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Dapat jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Ulang [*][**]

Bagai bahtera yang dilanda badai
Gelora cintamu
Mengoncang jiwaku
Berombak mencari
Daratan yang damai
Ohhh cintaku

Ulang [*][**]

Aku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Dalam hidupku ini

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/05/lirik-lagu-hatimu-milikmu-nera-af9.html#ixzz3Ki68x97A



Nota blog : gambar diatas gambar photoshoot cik iena masa tahun 2010 . Photo Credit to
Gangster Paradise Photography
Maap encik photog cik iena kasi tuka black and white sebab dulu skin cik iena tak cerah..hehehe mcm tak comel plak. Laen sangat skin tone tahun 2010 dengan skin tone 2014. lalallalalaaa






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog