Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, November 13, 2014

SKG Garment Steamer SS99 Purple - Lazada



Kelmarin cik iena ada beli SKG Garment Steamer SS99 Purple dengan harga RM 88 semasa flash sale dari lazada, harga asal adalah RM400++
diatara tiga barang yang cik iena beli sewaktu flash sale tersebut adalah steamer iron ni.
Beli on 11 November 2014, keesokan Hari nya iaitu 12 November 2014 semalam cik iena sudah pun dapat barang tersebut.
Semalam nak update blog tapi cik iena sibuk, jadi lepas subuh baru ade masa nak taip :)
Sebelum ni cik iena memang menggunakan steamer iron macam ni untuk iron baju tapi dah rosak.
Masa cik iena beli dulu pun harga dalam RM200++ , brand apa dah lupa.
Yang ni cik iena beli dengan harga RM88 , kalau tak silap cik iena harga asal RM400 ++
cik iena nak tengok balik harga asal, post da di delete, mungkin sebab barang dah habis kot.
BIla cik iena google, cik iena jumpa iron yang sama dijual di rakuten RM399,  di MyDeal RM499





Setakat ni hanya satu barang yang baru cik iena terima, semalam cik iena ada terbaca keluhan blogger mengenai Lazada, Cik iena berharap cik iena tak laluinya la. Ini kali pertama cik iena membeli di Lazada. Daripada tiga barang yang dibeli semasa flash sale tersebut cik iena hanya baru dapat satu barang sahaja. Dua barang lagi masih belum dapat. Insya Allah mungkin satu barang akan dapat hari ini sebab selepas cik iena beli, cik iena dapat email mengatakan barang sudah di pos sama seperti steamer iron diatas. Cuma semalam steamer iron yang sampai dulu. Barang dah sampai pada pihak courier, kalau lambat kene tanya pihak courier la kot. Satu lagi barang masih pending tak tau dah pos ke belum sebab masih tiada email yang mengatakan barang sudah di pos. Last email pengesahan pembelian dan pembayaran.

Okay, nanti kalau da dapat barang seterusnya cik iena update ape yang cik iena beli yer.
Selamat bekerja cik programmer and kawan2 (^_~)


NEW UPDATE 3 DEC 2015
Ehh Lazada ada buat sales lagi tau tapi tak sama la harga dia
But still murah for me.
Dah setahun rupanya cik iena pakai steamer ni masih okay lagi tau
(^_~)
okay siapa berminat jom beli
nak tunggu flash sales 12.12 pun boleh mana tau lagi murah kan
SKG Garment Steamer







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment