SMK Syed Mashor BFF Gathering (iena,suzie,ummie)


Tanggal 23 November 2014 cik iena berjumpa dengan rakan sekolah SMK Syed Mashor Batang Kali.
Walaupun suzie dah pindah sekolah masa tingkatan 4 dan ummie pindah sekolah masa tingkatan 5, kami tetap masih berhubung. BFF gituw (^_~)

 

Pada hari tersebut merupakan hari ulang tahun kedua anak perempuan kepada sahabat cik iena.
Dah lama tak jumpa umi dia, selepas kawen dengan abah baru ni jarang sikit jumpa.
Lagi-lagi sekarang tengah mengandung 4 bulan, hehe lagi lah susah nak keluar.





Alhamdulillah jumpa jugak akhirnya.Kebetulan cik iena free. Bila suzie cakap nak celebrate birthday uzma kat taman layang-layang.
maka nya cik iena pun datang lah :)

Ops actually cik iena ramai geng kat sekolah dulu, ade geng BFF yang laen lagi tau. Yang tu sepatutnya bulan 12 nak buat reunion nak pergi bercuti tapi ade masalah yang tak dapat dielakkan.
Ada diantara kawan2 yang masih membuyung, hehe tengah sarat mengandung. So tak boleh pergi lah. Kene tunggu semua free untuk pergi. Hurmm korang jangan plan tambah satu lagi weihhh wat masa nie, kalau tak takde la family reunion kite (^_~)

Orang kata berkawan biar beribu berkasih biar satu . Mana2 geng cik iena okay boleh masuk.





Okay jom layan lagi video and gambar yang sempat cik iena rakamkan




























































Wokay, sekian untuk cerita gathering with bff.
Semoga panjang umur untuk bertemu lagi


Nota blog : hurmm kawan2 cik iena berdua ni cakap cik iena kat sekolah nakal, suka ponteng kelas, panjat tembok tapi tetap top 10 dalam kelas (^_~). hahaha.. okay kenangan sangat.
Hope anak cik iena tak noty macam cik iena lah (^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog