Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, November 20, 2014

Terima Kasih Awak


Alhamdulillah dapat jugak jumpa awak yang senantiasa sibuk dari cik iena. Cik iena doakan awak terpilih untuk badminton tournament  tu yer. Insya Allah awak mesti terpilih, awak kan rajin berlatih setiap malam.

Terima kasih belanja makan malam tadi tau.. tiba-tiba cik iena rasa awak sweet, jemput cik iena di office , pergi makan and hantar balik rumah .
Awak awak selain bekas tunang cik iena tak pernah lagi lelaki single lain yang jemput cik iena kat office nak bawak keluar makan tau. Awak insan terpilih hehe

ok mood tuan empunya blog malam ni mood happy. Gedik nak update kat blog jugak.
Baru petang tadi post pasal berdepan dengan si pendiam/pemalu.
Tiba-tiba lepas magrib awak wassap.. yeayy happynye.. kalau takde orang kat office tadi mau cik iena melompat lompat kot. Insan yang pendiam dan pemalu yang sukar di dekati nak jumpa yeayyy

Actually lama dah cik iena nak jumpa dia nak bagi souvenir  dari bangkok, tapi dia sibuk kerja and mak dia masuk hospital.
macam-macam halangan la bile nak jumpa tu tapi takpe..Family first.
Semoga mak awak cepat sembuh. Jangan lupe bagi handbang yang cik iena belikan utk mak awak tu tau.jauh beli dari bangkok (^_~)



Nots blog : cik iena update gune note ii je ni sambil golek2 nak tidur.. good night semua.. tidur sambil senyum sampai telinga.

awak awak nak bagi tau...cik iena rindu senyuman awak ahaha..awak senyum macam berlapis2 lesung pipit tu sampai  telinga.. kiut okeyh haha..









Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment