Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, December 27, 2014

Baju Untuk Si Bulus Che Tom Anak Jantan Kesayangan Mak


Ceritera tanggal 25 Disember 2014 . Merehatkan minda berjalan2 di Mid Valley .
Hajat dihati nak makan ice cream Magnum tapi penuh pula.
Terpaksa batalkan . Cik iena jalan jalan window shopping and beli baju untuk anak bulus cik iena.
Beli baju untuk my pet cat. Benda yang selalu cik iena beli kalau menjejakkan kaki ke Mid Valley adalah barang2 kucing.
Kesian lah aih kucing cik iena kene melayan karenah tuan nye ni. Beli baju itu ini.
Beli chocker comel.Kandang besa je tak beli kan lagi sebab susah nak bawak balik T___T



Biasa nya cik iena beli di pet wonderlands mid valley, tapi hujung2 bulan tak gaji lagi beli dekat Daiso pon okay, janji ade baju untuk si bulus
(^_~)







penuhnya magnum, panjang queue

tak dapat makan ice cream magnum, selfie jela










Selepas bersiar2 dan beli baju che tom bulus,
cik iena makan di


Kemudian sebelum balik cik iena tapau takoyaki dulu okey







lupa ambil gambar , dah habis

nyummyyy
Selesai tapau takoyaki, cik iena balik rumah sambung jahit manik la untuk baju pertandingan miss petite hari sabtu ni.

Nota Blog : mood cik iena sedih tak terkata setelah sesuatu terjadi kepada baju yang cik iena jahit
entry sblm -> http://www.ienaeliena.com/2014/12/persiapan-baju-pertandingan-miss-petite.html
Next Enty Cik iena cerita .








Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment