Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, December 26, 2014

Persiapan baju pertandingan 'MISS PETITE' Contest


Pertandingan ini diadakan  bagi menghargai bakat2 model bertubuh genit yang mana ketinggiannya kurang dari 158 cm.

Genit ke cik iena ?
ehh cik iena tak boleh masuk as talent sebab cik iena tak genit
cik iena tinggi daripada syarat. So untuk contest ni cik iena join as Designer sahaja.
Ini merupakan kali pertama cik iena join as Designer.
http://www.ienaeliena.com/2014/11/miss-petite-inspire-2014-sungei-wang.html


Alhamdulillah malam tadi cik iena berjaya siapkan.
Semoga berjaya cik iena . Cik iena dah usahakan yang sehabis baek.






Bersemangat betul cik iena jahit manik sebelum pergi event majalah libur karangkraf
minggu lepas.
Masa yang terluang guna untuk jahit manik.
Ye lah cik iena ni bz kerja hari biasa. balik kerja pun lewat.
Rasa2 ada masa and sesuai untuk menjahit manik,
cik iena akan bawak baju ni untuk dijahit
tempohari cik iena sakit, 
dekat klinik sementara tunggu giliran pun cik iena menjahit manik
nampak tak usaha keras disitu hehe
Semoga Allah Merestui dan Merahmati Usaha cik iena
Aminnn

 







Nota Blog : pertandingan ini akan diadakan esok tapi cik iena tak dapat hadir , pergi kenduri kawen di segamat, johor. Cik iena doakan talent cik iena dapat peragakan baju cik  iena dengan baek. Cik iena tau baju cik iena tak cantek macam designer lain. I'm still newbie dalam bidang rekaan fashion ni. Cik iena just cuba nasib je. Cik iena dah jahit sebaik mungkin . Apa2 pun thanks pada talent cik iena sebab sudi wakilkan cik iena sebab cik iena tak dapat hadir pada hari kejadian.






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA