La Tahzan : Dugaan Allah ada Hikmahnya


Ade sesuatu perkara tak diduga terjadi. Ya Allah sedihnya rasa hati .Kenapa dah buat sesuatu baru bagi tahu . Sepatutnya tanya pendapat dulu . Walaupun baju cik iena tak cantik ke ape jangan sesekali ubah tambah itu ini tanpa keizinan.

Team work itu penting. Kalau tidak bertanya dan buat keputusan sendiri , selepas buat baru inform,itu bukan team work namanya sayang. Allah maha mengetahui betapa terguris nya hati ini. Susah payah menyiapkan baju tu . 

Betapa sibuk nye cik iena masih cuba cari masa untuk menjahit. Tiada masa nak berehat lansung. Sampaikan cik iena sendiri jatuh sakit. Now badan pun tak berapa sihat lagi.Esk lepas subuh pun kene gerak ke melaka and johor. memang sangat busy dan masih lagi tidak tidur sekarang.Weekday kerja. Weekend sibuk attend event invitation .

Last week pun sibuk dengan event majalah libur karangkraf & 1600 Pandas My. Sesibuk mana pun ade sedikit je masa terluang cik iena jahit manik. Cik iena bawak baju tu pergi event. Rasa sesuai untuk jahit cik iena jahit. Now sekarang ni pun cik iena balik rumah bukan tidur tau. Cik iena buat kerja. sesambil tunggu habis buat database maintenance untuk testing script cik iena update blog.Beginilah kerja programmer tak tentu masa. Pukuk 3.50 pagi masih tak tidur
  dan mungkin tak tidur sebab lepas subuh nak gerak ke melaka and johor.
Ada kenduri kawen di Johor, and kawan yag datang dari sarawak teringin nak pergi melaka.So sebelum ke johor, singgah melaka. Bayangkanlah betapa sakitnya hati ni.KECEWA SANGAT..

Semangat cik iena buat tau -->> http://www.ienaeliena.com/2014/12/persiapan-baju-pertandingan-miss-petite.html
Sakit2 masih jahit -- >> http://www.ienaeliena.com/2014/12/low-back-pain.html


Walauapapun esok cik iena doakan dia dapat buat dengan baek . Cukuplah baju cik iena jahit tu je berubah design. Tercalar sungguh hati ini.Terasa tidak dihargai.Teruskanlah perjuangan mu wahai sahabat.

Nota blog : Banyak betul dugaan cik iena, Bersabarlah wahai hati. Allah tidak akan menduga diluar kemampuan hambanya.






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog