Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, December 19, 2014

Low Back Pain


Hari ni cik iena tak bawa ubat, rasa sakit pinggang bahagian belakang badan makin sakit. Hari Rabu baru jupa doktor and ambil ubat, rasa sakit berkurang. Tapi today terlupa bawa ubat.Serba tak kena dibuatnya, most of the time rasa nak baringgggg je, tak boleh berdiri lama and duduk lama. Asyik cekak pinggang macam orang tua je ni T_____T




Tak tahan sangat, pergi seven E beli salonpas, habis tampal belakang badan and bahu . Tapi tahap kepanasan dia tu tak boleh lawan tahap kesakitan. So masih ada rasa sakit . Nak balikkkkkk
Nak Ubat .

Masa pergi klinik, doktor just bagi MC satu hari je, doktor kata kalau nak MC kene datang lagi esok.
Saje je nak buli tau . Tapi Hari kamisnye tu kan cik iena ade company annual dinner . So tak boleh nak MC lah .

Masa pergi jumpa doktor , masa tunggu giliran di panggil cik iena duk menjahit manik







 Pembantu doktor nampak cik iena jahit manik,
dia cakap kat doktor kuat kerja budak ni, sambil tunggu doktor pun dia jahit manik
sebab tu saket belakang. Kurang rehat tu.


Okay lepastu kene bebel dengan doktor pulak. Doktor siap lukis sekarang tulang kamu macam ni
kalau kamu pergi pejabat kamu duduk, jadi macam ni..
balik rumah kamu menjahit manik , badan lagi membongkok , jadi macam ni macam ni
Makanya sekarang ape yang perlu kamu lakukan kurangkan aktiviti yang boleh membuatkan otot2 kamu tegang.
Banyak kan berehat untuk sementara waktu.

Tapiiii doktor, saya ada masuk pertandingan designer, saya kene siap kan jhit manik baju nie.
Kalau nak jahit tu, bagi badaan sihat dulu . Nanti makin teruk siapa yang susah .

huwaaaa sedih2. Sekarang baju tu terbengkalai tak sambung jahit  sebab bila duduk menjahit badan sakit sangat sebab duduk membongkok jahit manik tu kan T___T


Pertandingan nak dekat dah 27 hb December 2014

Ya Allah berilah aku kesihatan, permudahkanlah segala urusanku










Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA