Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday, December 2, 2014

AKU DIAM



Aku diam
Bukan bererti aku tak peduli kepadamu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak memikirkanmu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak mengharapkanmu.
Aku diam
Bukan bererti aku tak merindukanmu.
Akan tetapi,
Aku diam
Kerana aku sungguh memikirkanmu.
Aku diam
Kerana aku sungguh merindukanmu.
Cukup dengan diam aku menaruh hati padamu
Cukup dengan diam kutundukkan pandanganku
Cukup dengan diam kujaga maruahku
Diamku sebagai tanda menjaga hati padamu
Yang kutitipkan pada-Nya
Diamku sebagai bukti rinduku padamu
Yang tak melebihi cinta pada-Nya












Ehhhh tengok cik iena memalam ni berjiwang-jiwang pulak
Actually i miss someone but
its hard to tell him
Okay dah cik iena sila tidur nanti entah ape blog post sengal di update malam nie
(^_~)
cerita pasal photoshoot songket Bullyn Collection tak nak update pulak
jiwa kacau beb
okay iena ingat bawah nie

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V






Owkay chill cik iena, sekarang pergi tidur

Nota Blog : pic atas tu gambar photoshoot ahad yang lepas. Photoshoot koleksi songket dari Bullyn Collections. Nanti ada mood , jiwa tak kacau cik iena update okay (^_~)
Tapi kan pic tu actually candit pic, memang cik iena tengah termenung memikirkan sesuatu sekali photographer ambil gambar. Kredit to En.Min for the photo :)







Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA