Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday, January 19, 2015

Cik iena dan make up


 "Qu Puteh Qu Puteh barulah Putih"
Eh dah kenapa cik iena nie, puteh tak puteh tak (^_~) .Cik programmer nak make up pulak di hujung minggu, selalu pergi kerja tak make up. Kalau jarang make up nanti boleh lupe macam mana nak make up . Lupa skill make up tu. Ini kata-kata sifu make up cik iena. Kak hayat Bussaina.Hehe so kene juga la make up kalau keluar pada hujung minggu .

photoshoot-muslimah model- make up by cik iena

photoshoot-muslimah model- make up by cik iena
wow biru mata hitamku (^_~)


Nota Blog : Kalau nak make up pastikan warna foundation atau bedak tu sesuai dengan warna kulit kita. Jangan sampai nampak perbezaan warna tu ... Eww Muka putih tangan hitam. Kan tak molek tu.
Rasa2 tangan tu hitam , boleh try kot Qu Puteh Qu Puteh barulah Putih lalalallaaa .
Opss tapi tuan empunya blog tak pakai Qu Puteh Pun .





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment