KEDAI JAM TIME WEAR STUDIO BERJAYA TIME SQUARE


 
Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya 
 
Alkisah hari ini, deqnor mencari kedai jam untuk potong tali jam dan setting kan waktu.
Jam tu hadiah harijadi dari cik iena dimana cik iena beli secara online di Lazada. Jadi perlu setting sendiri. Kalau suruh cik iena memang tak reti lah sebab cik iena tak pakai jam dan tak suka pakai jam. Tangan cik iena alergik kalau pakai jam bila berpeluh nanti naik ruam-ruam .

Kebetulan naik je escalator di central park tingkat 3 nampak kedai jam ni. Deqnor pun masuk untuk tanya harga potong jam . Harga untuk potong RM 5 tetapi kata pekerja tu jam ni tak perlu potong . Hanya adjust tali nya .

Bahan yang diperlukan adalah benda alah ni ..
Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
alahai cik iena ni perempuan, mana lah tau natang ape nya ni



Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Selesai dia tunjukkan cara-cara untuk adjust tali jam tu dan setting time .Deqnor tanya berapa nak bayar dan dia jawab tak perlu bayar. Alhamdulillah murah hati nya dia .


Okay kepada anda yang  mencari kedai jam boleh lah datang di KEDAI JAM TIME WEAR STUDIO BERJAYA TIME SQUARE
tingakt 3 berhadapan central park . No kedai 03-21 .
Kedai ini baru saja di buka . Buat masa ini masih tidak banyak jam yang di pamerkan .



Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya


Kedai jam ni berdepan dengan Central Park tingkat 3

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya

Okay dia dah happy dah jam dah boleh guna, sebelum ni tak tau seting and tali panjang .
Makan tengah hari di Kungfu Bake Rice Aeon Big Subang Jaya
 
 





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve