SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI



Cik iena memang penggemar Signature wintermelon tea Latte Mei. Kalau cik iena datang time square mesti cik iena akan beli . Kepada penggemar cheese pasti akan menyukai air Latte Mei .Yang mana signature menu memang ade cheese . Sedapnya minum air yang ada cheese .

Kedengaran agak pelik kan tapi pada penggemar cheese anda pasti sukakannya .

Cara-cara untuk minum sambil menikmati keenakan cheese

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
ambil pisau kecil yang disediakan

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
potong permukaan atas bungkusan air tersebut

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
ha tengok cheese yang banyak

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
minum mcm ni memang terasa cheese

Sambil-sambil minum air ni kita layan big apple donute . Ada cheese juga. Hai lah cik iena dah beberapah hari ni kerap makan cheese ni .
Berat badan confirm naik nie .






Kalau berminat untuk rasa boleh lah singgah Latte Mei di Berjaya time square , terletak berdekatan stesyen monorail imbi. Bersebelahan seven-E .

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
menu menu lain

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
signature menu

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI



SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
signature wintermelon tea

SIGNATURE WINTERMELON TEA LATTE MEI
yang small tu signature choclalate, deqnor punya


Sekian Ceritera untuk hari ini . Cuti Thaipusam
(^_~)
Selamat Malam semua
Esok pasti akan sibuk di pejabat





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog