BTS Fresh Flower Deco


Selesai bantu deqnor  menyiapkan hantaran Aline, cik iena hias bunga tangan Aline. Hiasan bunga segar okay. Bunga yang menjadi pilihan pink rose , purple lavender dan white baby, okay lupa nama baby ape. Pemilihan warna bunga yang sesuai dapat menaikkan lagi seri pengantin gituw. Gambar pun nampak cantik je. Haruman bunga segar pun boleh mendatangkan ketenangan jika dibandingkan dengan Artificial flower/ bunga plastik.


BTS Fresh Flower Deco

BTS Fresh Flower Deco

Okay seperti biasa tuan empunya blog memang kaki selfie
mohon jangan muntah hijau
(^_~)


BTS Fresh Flower Deco

BTS Fresh Flower Deco

BTS Fresh Flower Deco
Add caption

BTS Fresh Flower Deco

Opss terlebih excited selfie lebih-lebih. Biasalah untuk kenang-kenangan. Penat kite buat tau.
Okay biasanya harga bunga tangan bunga segar macam ni RM100++

Nota Blog : Okay ada masa nanti cik iena update pulak semasa hari kejadian..hehe masa hari bertunang 7 March 2015. Kesemua entry berkaitan persiapan majlis tunang Aline telah di taip pada tengah malam 7 march dan di schedule kan keesokan hari. Cik iena pun dah penat sangat nak tidur. Tadi balik dari rumah Aline selepas magrib. 


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve