Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, March 26, 2015

Cindarella Grey Gold Dress


Auchhh suka hati cik blogger jer bagi nama baju. Feeling macam cindarella pula kain kembang di tiup angin (^_~)
 
Cindarella Grey Gold Dress

 
Baju ni cik iena beli je. Murah harganya jika dibandingkan dengan dress merah cik iena share sebelum ni. Harga Baju ni cuma RM79 sahaja berbanding kos tempah dress merah cik iena RM95.
Baju ini cik iena beli di Berjaya Time Square. baju di sana murah-murah. Cik iena jenis tak kisah pakai baju murah asalkan cantik dan sedap mata memandang. Tapi kalau nak banding kualiti kain tentulah dress merah cik iena lebih berkualiti. Cik iena beli sendiri kain tu. Memang dapat beza. kain merah tu duduk macam mana pun tak renyuk kain tu. Yang ni dah nampak kerenyukan nya.
Tapi takpe cik iena tak kisah semua tu. Cik iena tak cerewet pun.
Cantik
Tutup Aurat
dah memadai
 
Cindarella Grey Gold Dress

Cindarella Grey Gold Dress

Cindarella Grey Gold Dress
 
 
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA