Green Smokey Eyes

Green Smokey Eyes



Green smokey eyes make up Untuk photoshoot sabtu yang lepas.Cik iena make up simple je sebab photoshoot petang, pagi cik iena ada hal di golf club shah alam and pergi farm in the city. Kalau make up lebih-lebih orang pandang pelik nanti. Bulu mata che ta pun pakai masa photoshoot je (^_~)

Kebetulan time ni memang cuti solat. Make up dari rumah la sebab malas nak bawa barang make up. Nasib la make up cik iena dari lepas subuh sampai pukul 6 petang still maintain. Hehe tak perlu la make up lagi. Touch up sikit sikit je.



Green Smokey Eyes


Okiess nanti cik iena share make up ni bertahan sampai pukul 6 petang macam mana rupanye 
(^_~)

Nota blog : nak make up tahan lama kene la pakai make up yang berkualiti. Jangan make up pasar malam okay (^_~)


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve