Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday, April 11, 2015

Birthday Celebration With Family


Tanggal 4 April 2015, cik iena pulang ke kampung untuk meraikan hari ulang tahun kelahiran adik, mak dan cik iena. Cik iena memang akan sambut sekali sebab jimat sikit. Kedekut juga cik iena ni yer.  Mak lahir pada 29 March dan Arif 21 March . Jadi sambutnya Selepas atau pada birthday tuan yg sponsor haha . Cik iena ibarat anak sulung lelaki dalam keluarga walaupun cik iena anak kedua .

Birthday Celebration With Family

Sambutan kali ini di KFC , adik bongsu yang request . Sebab dia nak main di chicky Corner
Terima kasih pada bakal-bakal adik ipar yang datang memeriahkan susana. Kebiasaan nya memang cik iena akan sambut dengan keluarga sahaja. Tapi kalau birthday adik lelaki yang dua orang tu akan panggil anak-anak angkat mak. Kawan-kawan adik-adik lelaki memang ramai. hehe Nanti kalau kenduri tak risau lah ramai hero-hero nak merewang (^_~)

Jemput layan gambar, biarlah gambar berbicara.
 
Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family


Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family

Birthday Celebration With Family
 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA