Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, April 8, 2015

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher


Hari ini, boss cik iena Tanya nak kirim apa, sekarang boss sedang berbulan madu ni Korea. Wah tau je cik iena suka kirim-kirim barang kalau member ke Korea. Face Mask cik iena masih ada lagi, kirim pada dua orang member yang pergi Korea tahun lepas. Sekarang Nak kirim Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher .Blusher dengan warna pastel dan tekstur yang lembut. Blusher cik iena nak habis dah.
 
 
 
Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher
 
 
Semasa percutian di Korea cik iena ada beli satu set, warna nya semua cantik-cantik okay. Habis cik iena pakai semuanya. Now tinggal satu je tu pun dah nak habis .
 
 
Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher



Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher

Face Shop Lovely Me:ex Pastel Cushion Blusher
 

Comel kan bekas pemerah pipi ni, warna dia pun cantik sangat. The face Shop ni ada je di Malaysia. Alang-alang boss dah offer, cik iena kirim je lah. Cik iena kirim satu set untuk kegunaan sendiri.

Nota Blog : cik iena kirim barang dari member yang ke luar Negara, kirim duit tau. Bukan kirim air liur. Cuma boss ni duit kemudian sebab tak tau boss ke Korea. Kita kene faham situasi orang yang keluar Negara. banyak duit di perlukan. Jikalau kita sekadar kirim air liur sahaja kesian pada mereka perbelanjaan mereka disan boleh sangkut. Cik iena selalu mengalaminya. Ada yang kirim tak berduit. Bila kita balik Malaysia dia menghilangkan diri. Barang kita dah beli. Taubat aih cik iena taknak amek kiriman-kiriman air liur lagi (^_~)



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA