Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday, June 12, 2015

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


Behind the scene photoshoot wanita berkerjaya & extreme activity Majalah Nur Karangkraf di Skytrex Shah Alam  bersama rakan model, make up artist dan juga blogger  Dalin LienDa Winda
Kerjaya cik iena sebagai seorang programmer , model, make up artist dan juga blogger
Kerjaya cik lien sebagai setiausaha, model, make up artist dan juga blogger.
Terima kasih diatas jemputan :)
Okay dua gambar ni dari
Memorable Photography Services
 Kalau Nak cari photographer untuk majlis anda boleh lah hubungi
Faeez Ezuan 
atau
Dalin LienDa Winda
 Faezz merupakan fulltime photographer,
sangat senang berurusan dengan beliau

 
Memorable Photography Services

Memorable Photography Services
 

Okay berikut pula gambar dari hp cik iena . Tapi cik iena tak bawa h masa naek skytrex sebab photographer tak bagi bawa nanti melambatkan masa . Photog nam ambil gambar , kami nak ambil gambar jadi lambat habis nanti . So yang tu kalau nak tengok kene tunggu majalah NUR keluaran Ogos 2015

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


Wah bam2 nya muka kita kalau selfie mcm ni


BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf







iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA