Grab The Promo
Grab The Promo
Grab The Promo
Showing posts with label Model. Show all posts
Showing posts with label Model. Show all posts

Colour Block Imej Berkeyakinan Tinggi


Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Colour Block Imej  Berkeyakinan Tinggi
 
Malah, warna-warna terang bermotifkan luar daripada kebiasaan ini sememangnya menangkap pandangan dan memberikan aura berganda yang memberikan gambaran bahawa anda merupakan seorang yang bijak, berani, berkeyakinan tinggi dan pandai memancing tumpuan umum.


 
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Seperti mana corak dan rekaan pakaian, warna juga mengalami perubahan dan transformasi dari semasa ke semasa, sesuai dengan kematangan dan kemajuan pemikiran masyarakat masa kini. Yang sebenarnya mudah untuk menggayakan pakaian yang mempunyai warna kontra asalkan anda tahu teknik padanan warna yang sesuai.
 

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
Aksesori yang digunakan juga boleh menimbulkan impak blocking atau kontra. Ia tidak semestinya pada pakaian malah jam, beg tangan, rantai leher atau gelang juga boleh digayakan dengan warna kontra dengan warna pada pakaian asalkan tidak terlihat padat dan berserabut. 
 
 
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
Okay jom cuci mata tengok gambar photoshoot cik iena. Peplum Pink ini di suai padankan dengan Skirt biru turquoise . Pada bahagian bawah dada peplum ni cik iena jahitkan sedikit beads berwarna biru turquoise bangi menampakkan lagi kesesuaian baju dan kain tersebut. Selain daripada mengenekan peplum pink ini bersama kain biru turquoise, cik iena juga mengenakan dengan seluar biru turquoise.
 

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
Cik iena juga memakai peplum pink ini bersama skirt hitam yang disuaikan dengan tudung Hitam juga. Boleh juga di padankan dengan kain hijau dan tudung Hijau. Hehe sebab tu cik iena suka colur blocking. Senang je mix match. Hah silap-silap penuh satu katil sebab cik iena dok keluar-keluarkan baju,seluar kain yang ada untuk sesi mix match 
(^_~)
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .
 
 Sebenarnya saja tulis pasal colour block sebab cik iena terjumpa gambar ni. Kebetulan cik iena tak update lagi photoshoot ni.
Huwaaa maaflah cik iena sangat sibuk terlalu banyak gambar yang di kepam kepam. Banyak juga blog post untuk personal yang cik iena tak update. Cik iena beri keutamaan pada yang penting dulu seperti review produk, makanan dan sebagainya yang mana merupakan salah satu side income cik iena lah 
(^_~)
Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .




Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .



Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .



Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

Warna Kontra atau Colour Block merupakan fashion yang di gemari dan juga dikatakan jimat kerana anda boleh menyuai padankan pakaian anda dengan mana-mana warna yang menarik .

 
 
 
Okay, Kredit kepada Encik Photog En Min untuk gambar-gambar diatas.
 
Nak Tengok Lagi boleh tengok dekat sini 
 
 
 
Gambar IG cik iena yg mana cik iena memakai colour block
huhu gambar yang teringat untuk di harshtag kan :D

#ienaelienacolourblock 
 
 
 





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


Behind the scene photoshoot wanita berkerjaya & extreme activity Majalah Nur Karangkraf di Skytrex Shah Alam  bersama rakan model, make up artist dan juga blogger  Dalin LienDa Winda
Kerjaya cik iena sebagai seorang programmer , model, make up artist dan juga blogger
Kerjaya cik lien sebagai setiausaha, model, make up artist dan juga blogger.
Terima kasih diatas jemputan :)
Okay dua gambar ni dari
Memorable Photography Services
 Kalau Nak cari photographer untuk majlis anda boleh lah hubungi
Faeez Ezuan 
atau
Dalin LienDa Winda
 Faezz merupakan fulltime photographer,
sangat senang berurusan dengan beliau

 
Memorable Photography Services

Memorable Photography Services
 

Okay berikut pula gambar dari hp cik iena . Tapi cik iena tak bawa h masa naek skytrex sebab photographer tak bagi bawa nanti melambatkan masa . Photog nam ambil gambar , kami nak ambil gambar jadi lambat habis nanti . So yang tu kalau nak tengok kene tunggu majalah NUR keluaran Ogos 2015

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


Wah bam2 nya muka kita kalau selfie mcm ni


BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf


BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf

BTS Photoshoot With Majalah Nur Karangkraf







iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Behind The Scene Photoshoot Back To School


Behind The Scene Photoshoot Back To School


Ceritera 7 Feb 2015 , Pada sebelah pagi cik iena ada sesi photoshoot yang bertemakan "BACK TO SCHOOL" . Terima kasih diatas kerjasama semua yang terlibat . Gambar cik iena share kemudian yer. Banyak sangat nak update ni. Kebetulan hari ni cuti maraton update blog sebelum balik kampung. Kat kampung internet slow T___T

Okies jemput cuci mata gambar-gambar disebalik tabir



 Peace, comel tak cik iena berbaju sekolah 
(^_~)
 

Konon-konon macam pelajar cemerlang lah pakai spek mata

Behind The Scene Photoshoot Back To School


Ni Pulak tanpa spek mata
Behind The Scene Photoshoot Back To School

Behind The Scene Photoshoot Back To School

Behind The Scene Photoshoot Back To School

Tengah berphotoshoot tiba-tiba nampak kelibat yang dikenali
ini dia, adek lelaki bongsu satu emak
hehe
Behind The Scene Photoshoot Back To School

Dah jumpa kakak nye harus selfie
(^_~)


Behind The Scene Photoshoot Back To School


Behind The Scene Photoshoot Back To School


Haishhhhhh encek photog sempat candit RATU SELFIE nie


Behind The Scene Photoshoot Back To School

Antara gambar yang diambil oleh Enchek Photog
Nippon

Behind The Scene Photoshoot Back To School

Behind The Scene Photoshoot Back To School

Behind The Scene Photoshoot Back To School

Behind The Scene Photoshoot Back To School
 
Selesai photoshoot seperti biasa makan bersama-sama kawan-kawan yang lain dan kemudian cik iena pergi program syarikat pulak . BBQ.
 
 
Nota Blog : Terasa comel pulak pakai baju sekolah . Ehh gambar enchek photog tu ade yang iena letak watermark blog iena atas permintaan photog (^_~)





Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot


Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot

Ceritera beberapa minggu yang lepas, Terima kasih deqnor sebab teman kan kakngah pergi photoshoot . Kalau malam-malam adalah lebih baik bawa teman kan. (^_~)


Okies nie gambar yang di ambil semasa cik iena sedang berphotoshoot .

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot
thanks my dear temankan akak

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot



Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot
possing2 time

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot
ehh ada org snap pic kite, peaceeee

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot

Behind The Scene : KLCC Night View Photoshoot
 
Nota Blog : Pic dari enchek photog tunggu next next update , banyak pending blogpost T___T
 Sibuk kerja . Update blog bila ada masa je . Sekali Update Tiga Empat Entry satu hari (^_~)






Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve