Dinner di Pormtip Thai Restaurant

Makan malam bersama bff dan suami serta anak. Riana tau je iena suka tomyam. Kat sini tomyam dia memang sedap. Memang citarasa thai.Tapi ya ampun pedasnya. Walaupun pedas cik iena berjaya habiskan sebab sedap. Cuma ada satu desert ni tak sedap. Water chesnut.

Pormtip Thai Restaurant


 Okay meh cik iena tunjuk gambar tomyam yang sedap ni

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pormtip Thai Restaurant

Aummm sedap okay
yang ni untuk 4 orang makan
harga dia RM 15.80
 
Pormtip Thai Restaurant


Alhamdulillah licin hahaha

 
Pormtip Thai Restaurant


cakkkk, cik iena suka tomyam kat sini

 
Pormtip Thai Restaurant


Okay jom tengok menu2 lain yang ada beserta harga
 

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant


Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant

Pormtip Thai Restaurant


Okay ni dessert yang cik iena cakap tak sedap tu,Water chesnut.
Santan yang digunakan tidak fresh . Macam pakai santai serbuk je . Rasa tak sedap lah santan nya tu

Pormtip Thai Restaurant

Nasib baik lah buah dia sedap, maka nya kami makan buah nye sahaja .
Kuahnya tak mampu nak telan. Sangat uwerkkk

Dan kerana itu cik iena pun meninggalkan nota cinta buat tuan kedai


Pormtip Thai Restaurant



haha cik iena memang suka tinggal nota cinta kalau tak sedap ni, biasa tulis pakai pen. Tapi cik iena lupa bawak pen pula. yang ada lipstick je.. haha jadi la . Sebelum ni tulis pakai eye liner pun ade..
Itulah keistimewaan barang mekap perempuan haha

disebabkan tomyam dia sangat sedap dan memenuhi citarasa, cik iena tinggalkan juga nota cinta untuk tuan kedai haha

Pormtip Thai Restaurant


haha food review yang rare gituw
 


Pormtip Thai Restaurant
selfie selepas kenyang makan tomyam

Haaa selepas meningalkan nota cinta, pekerja semua berkerumun di kaunter haha 
ade cik kisah ..cik jujur bagi tau tak sedap supaya boleh di perbaiki lalallalalala

eh lupa bagi tau, tomyam kat sini memang sedap tapi kan pekerja kat sini mahal senyuman nya tau. Jangan terkejut pulak. dengan pelanggan dari ambil order sampai nak bayar muka masam tak nak senyum lansung kecuali cashier hahah
Mahal sangat ke senyuman tu..
Nasib la tomyam nye sedap kalau tak memang taknak datang lagi

okay ni alamat  Pormtip Thai Restaurant

No. 83 Ground Floor Jalan Dwitasik, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur
Tel : 03-8011 1611


iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com
 


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve