Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping


Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping

Menarikkan RM 0.10 sekeping gambar 4R dengan minimum 100 keping pembelian iaitu RM10.
Tawaran sah hanya pada hari ini sahaja 10 jun 2015 oleh Photobook Malaysia . Jadi jangan lepaskan peluang ini . Terutama pada anda yang suka bergambar dan juga pada anda yang masih belum cetak gambar-gambar majlis pernikahan, pertunangan mahupun perkahwinan serta gambar majlis-majlis lain.

Voucher ni korang kene beli hari ni . tawaran untuk hari ni tapi korang boleh print gambar tu kemudian. Voucher Expiry Date: 13th September 2015.
Lama lagi tu  Bulan september . Boleh print gambar raya nanti :)
Cik iena pun kene buat reminder ni print gambar sebelum 13 september .

New Update : 11 Jun 2015 1:16 AM , bile cek page tu masih ade lagi offer tu  ada lg 15 jam haha apelah photobook ni buat cik iena tergopoh-gopoh je . Okay kalau date dah lepaspun korang klik je link tu mana tau masih ada lagi

Sila klik sini atau gambar untuk beli. Cepat tau. Cik iena harus lah beli cik iena kan kaki bergambar
Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping

Yang mana tak tau macam mana nak beli boleh ikut step di bawah


Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping


Untuk kuantiti boleh letak 1 . Cik iena nak 300 keping so cik iena letak 3 la .  Terpulang korang nak beli berapa tapi minimum 1 bersamaan 100 keping .



Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping

Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping


Gambar 4R RM0.10 Sekeping Minimum 100 Keping

Korang jangan risau ini bukan tipu . Cik iena memang dah banyak kali beli photobook punya voucher kalau ade offer . Dah banyak dah photobook kat rumah . Besar ada kecil pun ada. Kali ni tawaran dia lain pulak cetak gambar 4 R

Jangan lepaskan peluang ini

Cik iena dah beli RM 80 =  800 keping
untuk diri sendiri, keluarga dan semestinya kucing kesayangan
(^_~)


TUTORIAL PRINT GAMBAR DI PHOTOBOOK



iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com


0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve