Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday, June 24, 2015

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop


Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop
 
beberapa hari yang lepas cik iena berkesempatan untuk hadir "Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop" yang diadakan di JW MArriot Hotel Kuala Lumpur.  Menampilkan make up artist daripada Korea, iaitu Jamie Yoon. Cik iena sangat enjoy sebab tak sedar masa berlalu cepat. Tau-tau dah habis . 
 
 
 
 
 

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop
khusyuk sungguh mendengar penerangan jamie

 
Walaupun Jamie Yoon bercakap dalam bahasa Korea , ada penterjemah ke bahasa inggeris di sediakan . Pakai penterjemah ni lambat la sikit kan action dan penerangan tu . Tapi sangat seronok sampai tak sedar masa dah tamat
(T__T)
Cik iena tak ambil gambar sewaktu bengkel ni dijalankan tapi Video.
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=NWPxT0a2148 
 
 
Okay yang ni gambar selepas bengkel
 

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop
bersama jamie yoon

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop
ehh terjumpa masa kat auto pay, selfie dlu

Terima kasih Sulwhasoo Malaysia
 
Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop



Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop

Sulwhasoo Perfecting Cushion Brightening workshop


Selepas hadir bengkel ni baru lah cik iena tau rupanya cara orang korea dan malaysia make up lain . Patut lah muka dorang nampak glowing je.. Natural tak tebal make up nya.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk kecantikan sulwhasoo boleh lihat

facebook :
Sulwhasoo Malaysia
Instagram 
@sulwhasoomalaysia 

iena eliena



Thanks singgah blog cik iena yer
next time dtg singgah lg yer(^_~)
email : iena@ienaeliena.com

No comments:

Post a Comment

Facebook Comment