Photo By Muhd Asyraf | Yapahseng


 
Photo By Muhd Asyraf | Yapahseng
 
Assalammualaikum &  selamat pagi.
Kepada anda yang masih mencari khidmat photographer untuk majlis-majlis anda tak kira samada majlis perkahwinan, pertunangan, hari jadi dan sebagainya boleh lah hubungi Acap.
Acap merupakan Fulltime photographer.

Muhd Asyraf

+60 14-735 9351
(Call/sms/whatsapp)

Nak tengok gambar lain di fanpage beliau

ShootersCam Picture's



Mimpi moon cik iena update gambar photoshoot dah lama, encik photog baru upload semalam , kebetulan lepas sahur tak tidur dan enty ni tak banyak kene fikir ayat nak taip macam entry untuk produk review, event review, food review. maka boleh lah update terus. Sebelum ni banyak gambar photoshoot pending tak update kat blog sb nak tunggu update ikut turutan konon. Sampai bile tak update kan.. Banyak sangat yang menanti di update
(^_~)

Nota Blog : kawan2 photog lain mohon jangan sentap kalau cik iena tak update gambar korang. Cik iena sibuk . Bila ada masa baru update . Yang lepas2 punye gambar banyak tak update T___T










iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com




0 comments:

Post a Comment

Powered by Jasper Roberts - Blog