Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday, August 27, 2015

Cik iena di Majalah NUR



KETAKUTAN BUKAN FAKTOR. Wah menarik tajuk kan, Baru-baru ini gambar cik iena beraktiviti lasak ada di siarkan di dalam malajah NUR keluaran Ogos 2015 dalam ruangan santai . 
Cik iena ni bukan lah jenis duduk diam, cik iena tak suka melepak menghabiskan masa benda tak bermanfaat . Kebiasaannya aktiviti lasak macam ni ramai rakan cik iena kurang berminat untuk sertai. Cik iena ni jenis suka mencuba walaupun ada rasa sedikit takot haha .
 
 
Eh majalah ni boleh pulak display umur cik iena
Pada yang nak tau umur cik iena jom tengok gambar haha..
 
Okay sebelum tu pada yang nak mencuba aktiviti skytrex ni jom tengok
www.skytrex-adventure.com 
Boleh juga ikuti update terkini di FB
www.facebook.com/skytrexadventure
atau di Instagram
@skytrexadventure

email : skytrex@skytrex-adventure.com
Phone : +6 013 276 98 41
Address: Jalan Liku 8/1, Seksyen 8, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Opss nampak tak umur cik iena tu hahaha
okay terbongkar rahsia. Sebenarnya umur cik iena 30 tahun
Pada yang cik iena terpanggil kakak atau abang tu tp muda dr cik iena tu mintak maaf la yer
Kebanyakan kawan-kawan yang baru kenal tak percaya bila cik iena bagi tau umur cik iena 30
aummm i dah 3 series you


Cik iena di Majalah NUR
bahagian yang paling cik iena geruni macam buaian, cik iena sorang je yang melepasi bahagian ni, lin tak berani hehe, huwaaa nak nangis. Nasib baik la ade coach yang hensem bagi semangat hahahah okbai

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Maaf masa ni cik iena tak bawa phone ke atas sebab nanti akan mengganggu kerja-kerja photographer. Cik iena selfie je dah setengah jam kan. Jadi untuk menjaga reputasi ceh ceh..tinggalkan hp. Biarkan encik photog buat kerja dengan tenang (^_~).





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


No comments:

Post a Comment

UBER PROMO CODE - IENA

UBER PROMO CODE - IENA