Showing posts with label Paper/Magazine. Show all posts
Showing posts with label Paper/Magazine. Show all posts

Berita Harian : Impak Travelling Beruang


Berita Harian : Impak Travelling Beruang
wefie bersama fafau dan my bff riana dan tak lupa cik travelling beruang cik iena :)
 
Minggu lepas terselit lah muka cik iena di berita harian keluaran 8 November 2015 di mana hari berlakunya kejadian pick pocket keatas cik iena. Gambar wefie cik iena bersama fafau dan juga elizad tu diambil dengan hp yang di curi tempoh hari. Banyak jasa HTC ONE M9+ cik iena ni tau.  Baru-baru ini dapat berita gembira menang contest gambar hasil daripada kamera hp yang hilang tu. Hadiahnya tajaan setahun ahaaa. Nanti dah dapat surat rasmi baru bagi tau ye (^_~)
Memandangkan cik iena kelam kabut dengan kes pick pocket cik iena tak sempat beli surat khabar. Dua gambar daripada yaya cendana dan satu gambar diatas ni dari makcik cik iena iaitu cik shima. Cik Shima whatsapp gambar. Hehe beruntung ada makcik yang sentiasa alert kalau anak buah keluar paper. Tempoh hari keluar majalah NUR pun makcik ambil gambar and bagi ke cik iena :)
Berita Harian : Impak Travelling Beruang
Cik iena tak dapat baca cerita kat paper tu apa yang cik iena tau ianya mengenai kempen travelling beruang yang cik iena sertai bersama air asia blogger community. 
Baru-baru ini cik iena bercuti di chiang mai dan chiang rai thailand bersama cik travelling beruang .
Untuk pengetahuan, percutian tersebut dan travelling beruang yang cik iena bawa adalah hasil titik peluh cik iena. 
Bukan  free tau. Bercuti tu untuk reward diri sendiri setelah penat bekerja. Bukan Air Asia sponsor. Mohon jangan salah sangka. Saya suka bercerita, berkongsi cerita .  (^_~) Agak ramai juga yang salah sangka yang menyangka percutian cik iena bersama travelling beruang adalah di taja air asia. Cik iena cuma menyokong air asia dan makna untuk kempen tersebut.
 Maksudnya cik iena bukan sekadar share kempen tersebut malahan cik iena turut sama membeli travelling beruang tersebut bagi menyokong kempen tersebut.  Alhamdulillah selepas pulang dari Malaysia Air Asia ada beri cik iena hadiah travelling beruang dan jemputan ke tayangan amal travelling beruang. Haa tu gambar yang keluar paper berita harian tu lah :)
Berita Harian : Impak Travelling Beruang



Gambar-gambar ini  diambil semasa TAYANGAN AMAL TELEFILEM TRAVELLING BERUANG




iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Cik iena di Majalah NUR



KETAKUTAN BUKAN FAKTOR. Wah menarik tajuk kan, Baru-baru ini gambar cik iena beraktiviti lasak ada di siarkan di dalam malajah NUR keluaran Ogos 2015 dalam ruangan santai . 
Cik iena ni bukan lah jenis duduk diam, cik iena tak suka melepak menghabiskan masa benda tak bermanfaat . Kebiasaannya aktiviti lasak macam ni ramai rakan cik iena kurang berminat untuk sertai. Cik iena ni jenis suka mencuba walaupun ada rasa sedikit takot haha .
 
 
Eh majalah ni boleh pulak display umur cik iena
Pada yang nak tau umur cik iena jom tengok gambar haha..
 
Okay sebelum tu pada yang nak mencuba aktiviti skytrex ni jom tengok
www.skytrex-adventure.com 
Boleh juga ikuti update terkini di FB
www.facebook.com/skytrexadventure
atau di Instagram
@skytrexadventure

email : skytrex@skytrex-adventure.com
Phone : +6 013 276 98 41
Address: Jalan Liku 8/1, Seksyen 8, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Opss nampak tak umur cik iena tu hahaha
okay terbongkar rahsia. Sebenarnya umur cik iena 30 tahun
Pada yang cik iena terpanggil kakak atau abang tu tp muda dr cik iena tu mintak maaf la yer
Kebanyakan kawan-kawan yang baru kenal tak percaya bila cik iena bagi tau umur cik iena 30
aummm i dah 3 series you


Cik iena di Majalah NUR
bahagian yang paling cik iena geruni macam buaian, cik iena sorang je yang melepasi bahagian ni, lin tak berani hehe, huwaaa nak nangis. Nasib baik la ade coach yang hensem bagi semangat hahahah okbai

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Cik iena di Majalah NUR

Maaf masa ni cik iena tak bawa phone ke atas sebab nanti akan mengganggu kerja-kerja photographer. Cik iena selfie je dah setengah jam kan. Jadi untuk menjaga reputasi ceh ceh..tinggalkan hp. Biarkan encik photog buat kerja dengan tenang (^_~).





iena eliena
Nukilan,

iena eliena
Instagram : @ienaeliena
Twitter : @ienaeliena
Email : iena@ienaeliena.com


Majalah NUR keluaran Julai 2011(Dlia Jane Collection)





Model :Farah Zulaikha , Amyra Amer, Iena Eliena / Iena Wahab

MUA :http://www.facebook.com/ienaelienamakeupartist

Web Rasmi : www.dliajane.com.my

FB : http://www.facebook.com/pages/DLIA-JANE-COLLECTION/1

45624232118425








Dewi Sukan Mania





Dewi Sukan Mania(Enlyna Evelyn,Siti Kamal,Ellice Elyana Full)

jersi tajaan Kappa, jenama untuk pasukan juara musim 2010

dapatkan akhbar sukan mania sekarang 

-->http://www.facebook.com/pages/Sukan-Mani

a/145723475466714



credit to :fadzlie (sub editor akhbar sukan mania)

Location: Studio A

photog:Ah Punk, Cipot Redz

Mua: Iena Eliena a.k.a Iena Wahab

wardrobe:Sponsor by Kappa


Powered by Jasper Roberts - Blog

Archieve